Screenshot 2020-10-26 at 1.27.36 PM

Smittevernsinfo på Byscenen 

Avstandsbegrensning og munnbindpåbud er nå historie, og det er herved lov å klemme og danse igjen!
Vi hiver oss rundt og frislipper billetter til de konsertene vi kan, og gleder oss til å ta imot flere publikummere enn vi har hatt på en stund.

Vi har løpende dialog med helsemyndighetene og kommunen, og følger nøye med regelverket og følger deres anbefalinger. Det skal være trygt å gå på konsert på Byscenen.

 Vi har gode smittervernsrutiner, blant annet med lett tilgjengelig håndsprit, jevnlig rengjøring av toalettområder, flater o.l.

Vi minner om:

– Hold deg hjemme om du er syk
– Test deg om du har symptomer
– Fortsett med god håndhygiene
– Hold avstand
– Host/nys i albukroken

Har du symptomer på COVID-19, eller generelt ikke føler deg vel?

Hva skjer med konsertene fremover?

Alle konserter går som planlagt, med mindre det blir endringer (f.eks. grunnet nye tiltak fra helsemyndighetene). Informasjon vil da bli sendt ut til billettkjøpere. Hold deg gjerne oppdatert via denne siden, mail og/eller FB-arrangement.

Vi har dessverre ikke mulighet til å sende ut SMS med info.

Byscenen følger vanlig kjøpsvilkår for billetter i Norge og refunderer kun ved avlyst konsert.

Alle som har billett(er) til en avlyst konsert/forestilling, vil få tilbud om å overføre sin billett til en nyoppsatt dato – dersom det er satt opp. Dersom du ønsker refusjon, må du følge instruksjonen du har fått tilsendt på mail. Husk at det er refusjonsfrist (står i mailen).

Hva om jeg ikke har mottatt mail?

  • Vær helt sikker på at vi allerede har sendt ut mail. Oppdateringer kommer ut på FB-arrangementet og på byscenen.no om når mail er sendt ut (under aktuell arrangement)
  • Sjekk riktig mail – vi sender til mailen du har kjøpt billettene med
  • Sjekk spaminnboks
  • Kontakt oss dersom du ikke har mottatt mail

Hvordan fungerer det med refusjon av billetter?

Byscenen følger vanlig kjøpsvilkår for billetter i Norge og refunderer kun ved avlyst konsert. Dersom du har mottatt mail med info om refusjon, skal det også være gitt en frist på to uker fra sendt mail. Det er svært viktig at du melder inn forespørsel på refusjon før fristen går ut. På grunn av manglende kapasitet kommer vi ikke til å bekrefte mottatt refusjonsønske før vi behandler refusjonen.

Vi behandler alle henvendelser så fort vi har tid – senest første virkedag etter refusjonsfristen for konserten – og bekrefter refusjonen når den er gjennomført. Vi ber om forståelse for at det er hektisk for tiden – vi mottar veldig mye henvendelser, og svarer så fort vi kan.

Det kan ta opptil 3 uker (etter vi har bekreftet refusjon) før pengene er tilbake på kontoen du kjøpte billettene med. Eventim kan ikke refundere til andre kontoer.

Merk at mange banker fører refunderinger som en endring/korrigering på originalkjøpet og ikke som en betaling inn på konto. Det kan også hende at enkelte mobilbanker ikke viser refunderinger, så dersom du har mulighet anbefales det å benytte nettbank når du ser etter refunderingen.

Hvor kan jeg vaske hendene mine?

Vi har siden sommeren 2020 oppgradert alle toalettsoner med handsfree berøring på både vask og såpe. Toalettene finner du på Boxer, gangen mellom Alma’s og Byscenen, rett utfor Store Sal (bak i lokalet) og rett utfor inngang til galleri. Vi har også 30 håndspritstasjoner fordelt i våre lokaler. De finner du langs disken i alle barer, ved inngangen til salen og galleri.

Har du behov for å ha med ledsager, eller ta med noen under 18 på konsert?

Vi tar imot ledsagerbevis, og har vergeordning på Byscenen. Vi har egen vergeordning på alle konserter på Byscenen (med mindre annet er oppgitt). Nedre aldersgrense er 15 år, du må være over 25 og kan maks være verge for 3 personer. Du kjøper billetter som vanlig, si ifra til vakt/vert i inngangen ved ankomst, så får du et vergeskjema som du skriver under på i inngangen. Husk at det er ikke tillatt å kjøpe alkohol til mindreårige.

ALDERSGRENSE

De fleste konserter som arrangeres på Byscenen har 18-års aldersgrense med mindre noe annet er oppgitt. Dette oppgis på den aktuelle konserten på hjemmeside og på billettsalgssiden. Ønsker du å ha med en under 18, så har vi egen vergeordning. Se informasjon lenger ned om det.

BILLETT

Program og billettsalg finner du på forsiden og på Facebook.

Ved kjøp av billetter, gjelder standard kjøpsvilkår for kjøp av billetter (utarbeidet av Norske Konsertarrangører).

I 2021 byttet vi billettsystem – les mer om dette her

GARDEROBE

Vi har alltid åpen garderobe i inngangen under konserter, som er betjent på de fleste konserter. Du kan betale både med kort og kontant her.

LEDSAGER

Vi tar imot ledsagerbevis på Byscenen. Ved behov for ledsager på konsert, ta med legitimasjon og ledsagerbevis når du skal på konsert, og vis dette i inngangen. Ved utsolgte konserter anbefaler vi å komme tidlig, slik at du unngår kø og samtidig kan få en god plass.

PERSONVERN

Vår personvernerklæring kan leses her.

SITTEPLASSER

Ved stående konsert, finnes det sittemuligheter på galleriet når det er åpent. Her er det begrenset antall plasser. Disse plassene er unummerert og kan ikke reserveres, så kom tidlig. Først-til-mølla-prinsippet gjelder! Ved sittende konsert er det også først til mølla. Det oppgis på hvert arrangement om sittende/stående/om galleri er åpent.

SOSIALE MEDIER

Følg oss på Facebook, Instagram og vårt nyhetsbrev for å være først i køen på nye konsertslipp!

TILGJENGELIGHET

Byscenen har heis rett innafor inngangen og egne HC-toaletter. Vi har dessverre ikke mulighet til å reservere plass, men dersom det er ønskelig med en god plass, anbefaler vi deg å komme så tidlig som mulig. Da kan en av vaktene i døra hjelpe deg/dere med å finne en god plass.

VERGEORDNING

Vi har egen vergeordning på alle konserter på Byscenen (med mindre annet er oppgitt). Nedre aldersgrense er 15 år, du må være over 25 og kan maks være verge for 3 personer. Du kjøper billetter som vanlig, si ifra til vakt/vert i inngangen ved ankomst, så får du et vergeskjema som du skriver under på i inngangen. Husk at det er ikke tillatt å kjøpe alkohol til mindreårige.

ØREPROPPER

Vi selger ørepropper i barene våre på Byscenen under hver konsert.

Nyttige lenker

Fakta og råd om Coronavirus

Vaner som forebygger smitte

EN: Advice and information about coronavirus