Screenshot 2020-10-26 at 1.27.36 PM

Har du behov for å ha med ledsager, eller ta med noen under 18 på konsert?

Vi tar imot ledsagerbevis, og har vergeordning på Byscenen. Vi har egen vergeordning på alle konserter på Byscenen (med mindre annet er oppgitt). Nedre aldersgrense er 15 år, du må være over 25 og kan maks være verge for 3 personer. Du kjøper billetter som vanlig, si ifra til vakt/vert i inngangen ved ankomst, så får du et vergeskjema som du skriver under på i inngangen. Husk at det er ikke tillatt å kjøpe alkohol til mindreårige.

ALDERSGRENSE

De fleste konserter som arrangeres på Byscenen har 18-års aldersgrense med mindre noe annet er oppgitt. Dette oppgis på den aktuelle konserten på hjemmeside og på billettsalgssiden. Ønsker du å ha med en under 18, så har vi egen vergeordning. Se informasjon lenger ned om det.

BILLETT

Program og billettsalg finner du på forsiden og på Facebook.

Ved kjøp av billetter, gjelder standard kjøpsvilkår for kjøp av billetter (utarbeidet av Norske Konsertarrangører).

I 2021 byttet vi billettsystem – les mer om dette her

GARDEROBE

Vi har alltid åpen garderobe i inngangen under konserter, som er betjent på de fleste konserter. Du kan betale både med kort og kontant her.

LEDSAGER

Vi tar imot ledsagerbevis på Byscenen. Ved behov for ledsager på konsert, ta med legitimasjon og ledsagerbevis når du skal på konsert, og vis dette i inngangen. Ved utsolgte konserter anbefaler vi å komme tidlig, slik at du unngår kø og samtidig kan få en god plass.

PERSONVERN

Vår personvernerklæring kan leses her.

SITTEPLASSER

Ved stående konsert, finnes det sittemuligheter på galleriet når det er åpent. Her er det begrenset antall plasser. Disse plassene er unummerert og kan ikke reserveres, så kom tidlig. Først-til-mølla-prinsippet gjelder! Ved sittende konsert er det også først til mølla. Det oppgis på hvert arrangement om sittende/stående/om galleri er åpent.

SOSIALE MEDIER

Følg oss på Facebook, Instagram og vårt nyhetsbrev for å være først i køen på nye konsertslipp!

TILGJENGELIGHET

Byscenen har heis rett innafor inngangen og egne HC-toaletter. Vi har dessverre ikke mulighet til å reservere plass, men dersom det er ønskelig med en god plass, anbefaler vi deg å komme så tidlig som mulig. Da kan en av vaktene i døra hjelpe deg/dere med å finne en god plass.

VERGEORDNING

Vi har egen vergeordning på alle konserter på Byscenen (med mindre annet er oppgitt). Nedre aldersgrense er 15 år, du må være over 25 og kan maks være verge for 3 personer. Du kjøper billetter som vanlig, si ifra til vakt/vert i inngangen ved ankomst, så får du et vergeskjema som du skriver under på i inngangen. Husk at det er ikke tillatt å kjøpe alkohol til mindreårige.

ØREPROPPER

Vi selger ørepropper i barene våre på Byscenen under hver konsert.

Nyttige lenker

Fakta og råd om Coronavirus

Vaner som forebygger smitte

EN: Advice and information about coronavirus