WIG WAM: OUT OF THE DARK TOUR 2023 / U18-konsert
fredag 10. mars
18:00 (Dørene åpner kl. 17.00)
Billetter

I samarbeid med All Things Live blir den sjette runden av LEGEND YOUTH TOUR med ingen ringere enn selveste WIG WAM som har vært Norges glam rock/glam metal flaggskip i over 20 år.

WIG WAM RETT FRA USA OG AUSTRALIA TIL KLUBBTURNÉ I NORGE

For første gang på 13 år legger WIG WAM ut på Norgesturné, rett fra USA og Australia, og den 2.Desember slippes tittellåten fra det kommende studio albumet «OUT OF THE DARK» som slippes 10.Februar.

I Januar legger WIG WAM ut på sin aller første turné i USA og Australia, og deretter får endelig en rekke Norske byer besøk av rockelegendene. Gjennom en av verdens mest omtalte åpnings vignetter med deres hit-singel fra 2010 «Do Ya Wanna Taste It» som gjenkjennings låt i HBO MAX serien Peacemaker, opplevde det nylig gjenoppståtte bandet sin største suksess noensinne. På få måneder ble den 13 år gamle låten, skrevet av bandets gitarist Trond Holter og vokalist Åge Sten Nilsen, streamet over 24 millioner ganger, og åpnet dørene til et nytt publikum i store deler av verden.

Siden Peacemaker premieren i Februar i år har WIG WAM rukket å spille inn et rykende ferskt album og spilt drøssevis av konserter og festivaler i inn og utland. I Norge satt WIG WAM skapet på plass under sin opptreden på hovedscenen under Tons Of Rock foran 30.000 elleville rockere på Ekebergsletta. Nå skal Norske klubber nok en gang få kjenne trykket fra et av landets råeste liveband gjennom tidene.

Det blir to konserter på Byscenen denne kvelden, en U18 og en for voksne. Dette arrangementet gjelder for U18 konserten.
Sjekk ut eget arrangement for mer info om voksenkonserten.


  • Stående konsert
  • Under 18 år: GRATIS INNGANG
  • Over 18 år: Kr. 380,- + avgift.
  • Dørene åpner kl. 17:00
  • Konserten starter kl. 18:00

→ Praktisk info på Byscenen