Violet Road
lørdag 12. februar
22:00 (Dørene åpner kl. 21:15)
Pris: 450,- + avg.
Få billetter

Det er solgt over 400 billetter til konserten med Violet Road lørdag 12. februar, og vi har kun har kapasitet til å ta imot 300 publikummere på konsert av gangen på grunn av regjeringens nye koronaregler og avstandskrav.

Vi velger derfor å gjennomføre to konserter med Violet Road lørdag 12. februar, og deler opp publikum i to bolker.

  1. konsert: dørene åpner kl. 18.30 – konsertstart kl. 19.15
  2. konsert: dørene åpner kl. 21.15 – konsertstart kl. 22.00

Billettholdere vil motta egen mail med informasjon.


Våren 2022 skal Violet Road skal ut på landeveien igjen! Etter to år med kystturné langs nordnorges kyst er det nå på tide å trekke innomhus og invitere til en helaften du sent vil glemme. Nå skal du ikke sitte, men stå tett i tett med dine beste venner, vilt fremmede og alle skal synge i kor med bandet fra nord.

Når du tror du har bestemt deg for hva Violet Road er og ikke er, så kommer det en ny låt og et nytt album ulikt alle andre før det. Violet Road er bandet med referansene fra et halvt hundreår, med multi-instrumentalisme og meloditeft fra øverste hylle. Bandet som aldri slutter å overraske både i studio og på scene. De som tørr tenke nytt, men også som tørr stå på sitt og å aldri la seg innskrenke av sjangerbegrep eller trender. Albumet «A New Day Begins» som kom våren 2021 innfrir alle disse premissene, med låter hentet fra årevis med både musikalsk inspirasjon og levd liv. I det ene øyeblikket er du i de amerikanske sørstatene og rocker med store blåseriff og i det andre seiler du nostalgisk inn i nordnorske fjorder i midnattsol.

Violet Road er et av landets mest produktive band, og har de siste årene også turt å tro på egne produksjoner, retningsvalg og kreative konsepter. På deres 7. studioalbum finner de seg selv opp på nytt, med låter som river i både kropp og sjel. Dog er selv Violet Road ikke i stand til å ikke være seg selv like. De kjente korstemmene til brødrene Rundberg og Kjetil Solbergs fløyelsrøst er det som de siste 10 årene har vært bandets kjennetegn. Her vil ikke fansen skuffes denne gangen heller. Melodiene sitter og bæres med av lytteren i lang tid etter at siste tone er sunget.


  • Sittende konsert med unummererte sitteplasser
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:15
  • Konserten starter kl. 22:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen