Violet Road / 20.03 – 18:30
lørdag 20. mars
18:30 (Dørene åpner kl. 18:00)
Pris: 590,- + avg.
Utsolgt

NB! KONSERTEN ER ENDRET

Konserten lørdag 20. mars er helt utsolgt med 200 billetter. Jfr. nasjonale retningslinjer for kulturarrangement, har vi på Byscenen lov til å gjennomføre konserter med opptil 100 publikummere på faste, henviste plasser.

Konserten deles derfor i to konserter, og gjennomføres samme dag kl. 18:30 og 21:00.

For å gjøre oppdelingen mest mulig rettferdig, er det de første 100 billettkjøperne som beholder original konserttidspunkt. De siste 100 flyttes til konsert kl. 21:00.

Alle billettkjøpere mottar mail med informasjon mandag 15. mars.

Ekstrakonserten fredag 19. mars foregår som normalt, og berøres ikke av disse endringene.

Da pandemien brøt ut så bandet sitt snitt til å kjøpe seg inn i spabåten Vulkana. Alt de ønsket var å komme seg ut og møte publikum, så de satte seil mot ulike kaier i Nord-Norge for å holde konserter. Turen førte dem tettere sammen som band og tettere på publikum. Da de kom hjem fra dro de rett i studio og spilte inn et album. Før albumet er gitt ut i sin helhet er det allerede den største radiosuksessen i katalogen deres. «A New Day Begins» slippes 12. Februar 2021.

Når du tror du har bestemt deg for hva Violet Road er og ikke er, så kommer det en ny låt og et nytt album ulikt alle andre før det. Violet Road er bandet med referansene fra et halvt hundreår, med multi-instrumentalisme og meloditeft fra øverste hylle. Bandet som aldri slutter å overraske både i studio og på scene. De som tørr tenke nytt, men også som tørr stå på sitt og å aldri la seg innskrenke av sjangerbegrep eller trender. Albumet «A New Day Begins» innfrir alle disse premissene, med låter hentet fra årevis med både musikalsk inspirasjon og levd liv. I det ene øyeblikket er du i de amerikanske sørstatene og rocker med store blåseriff og i det andre seiler du nostalgisk inn i nordnorske fjorder i midnattsol.

Violet Road er et av landets mest produktive band, og har de siste årene også turt å tro på egne produksjoner, retningsvalg og kreative konsepter. På deres 7. studioalbum finner de seg selv opp på nytt, med låter som river i både kropp og sjel. Dog er selv Violet Road ikke i stand til å ikke være seg selv like. De kjente korstemmene til brødrene Rundberg og Kjetil Solbergs fløyelsrøst er det som de siste 10 årene har vært bandets kjennetegn. Her vil ikke fansen skuffes denne gangen heller. Melodiene sitter og bæres med av lytteren i lang tid etter at siste tone er sunget.

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 18:00
  • Konserten starter kl. 18:30

→ Praktisk info om Byscenen

→ Info om smittevern

→ Kjøpsvilkår