Vassendgutane // oppdatert konserttidspunkt
fredag 21. mai
21:00 (Dørene åpner kl. 20:30)
Pris: 375,- + avg.
Utsolgt

VIKTIG ENDRING VEDRØRENDE VASSENDGUTANE
Konserten er helt utsolgt med 200 billetter solgt. Ettersom det fortsatt er trinn 1 av gjenåpningsplanen til regjeringen, må vi sette ned kapasiteten for å tilfredsstille betingelsene for godt smittevern. Vi kan derfor kun gjennomføre konserten med 100 mennesker i salen.

For å gjøre oppdelingen mest mulig rettferdig, er det de første billettkjøperne på hver konsert som blir prioritert. De 100 første får tilbud om å dra på konserten på fredag, og må bekrefte til oss på mail at plassene skal benyttes. De resterende publikummerne får billettene sine flyttet til ny konsertdato 28. januar 2022.

  • Alle billettkjøpere vil motta mail i dag (onsdag 19. mai) med all info.
  • Tidspunkt for konsert førstkommende fredag er flyttet – nytt konserttidspunkt er 21:00, og dørene åpner kl. 20:30.
  • Det er spiseplikt ved alkoholservering på konsert, og skjenk stopper kl. 22:00.

MMXX-TURNÈ VASSENDGUTANE-OPPLEVELSE!

En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse. Bandet leverer et show som få andre band i denne kategori kan vise til. Allsangen ”runger” i store haller og på de store festivalene når bandet spiller. Stikkord er glede, party og et band som virkelig inkluderer sitt publikum fra første strofe.

Bandet legger også stor vekt på kvalitet og det visuelle utrykket.

Årets turnè vil bestå består av ca. 70 konserter. Med seg i bagasjen har de både gamle og nye klassikere. Det blir råning, ungkarer og hjortejakt. Og selvfølgelig de to nyeste slagerne «Sånn So Det Va Før» og «Skaldyrfest» Bandet kan bekrefte at de kommer med to nye låter til sommer 2020.

Med millioner av streams, konserter og solgte plater er Vassendgutane sjølvaste begrepet «Party-Country».


  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:30
  • Konserten starter kl. 21:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen