Valkyrien Allstars / 19:00
fredag 27. november
19:00 (Dørene åpner kl. 18:00)
Pris: 270,- + avg.
Utsolgt
NB! På grunn av kapasitetsbegrensning med hensyn til smittevern, er den originale konserten delt i to – 19:00 og 22:00. Sjekk din mail for viktig informasjon!
Valkyrien Allstars er her til stadighet – Takk og pris! Nå med nytt album rett rundt hjørnet, og Tuva på skjermen er det bare å glede seg til høstens releaseturné over det vide land!
 
Valkyrien Allstars er kjent som et av landets beste liveband, og har siden sin første utgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk. Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og har endt opp med et særegent uttrykk de ikke deler med noen. På kommende album ‘hvordan kan man ta det rolig uten å kjede seg’ lager de noe som ligner mistenkelig på pop-musikk. For den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk.
 
Bandet Består av Tuva Syvertsen, Magnus Larsen Jr, Erik Sollid og Martin Langlie, som sammen lager og arrangerer låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses.
 
Her vanker energi, inderlighet, overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill.
Byscenen Trondheim
 
Aldersgrense: 18 år
– Dørene åpner kl. 18:00
– Konserten starter kl. 19:00

NB! På grunn av helsemyndighetenes og kommunens retningslinjer med hensyn til smittevern, blir konserten sittende.

Praktisk info om Byscenen

Info om smittevern

Kjøpsvilkår