Valentourettes speller Jokke
fredag 3. november
22:00 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: Kr. 270,- + avg.
Billetter

Byscenen gjentar suksessen fra i fjor med «Valentourettes speller Jokke»

Medlemmene i Valentourettes har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes, og som bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to.

Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer og selveste Petter Baarli på gitar utgjør de en kraftpakke med lang fartstid og solid førstehåndserfaring med materialet.

Tanken er å  blåse liv i Joachim Nielsens ærverdige katalog for publikum!

Siden 2003 har bandet spilt over 200 konserter med fulle hus fra Longyearbyen til Flekkefjord til stormende jubel og stor glede for både de som rakk å oppleve Jokke da han var blant oss, men også den oppvoksende slekt som måtte nøye seg med platene.

Ingen andre band kan vise til et så aktivt og deltagende publikum, de synger med og skråler, danser og skåler, ler og griner og lever seg så totalt inn i tekst og musikk, smelter sammen til et stort pulserende monster som tar over hele salen og halve scenen til bandets store glede.

Denne kvartetten fortsetter å overbevise både garva konsertgjengere og nye generasjoner fans av Joachim Nielsen og hans musikk om at:

Rock er best på konsert!!!
Dørene åpner kl 21.00
Aldersgrense: 18 år