VALENTOURETTES + GATAS PARLAMENT // LØRDAG
lørdag 30. november
21:45 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 300,- + avg. (500,- for 2-dagers)
Billetter
DOBBELTKONSERT MED VALENTOURETTES! 29. – 30.11

Gjennom Valentourettes lever Joachim Nielsen umiskjennelige musikkarv videre. For hvem egner seg vel bedre til å puste liv i Nielsens backkatalog enn folkene den avdøde rockelegenden spilte i band med? I november tar de turen til Trondheim og Byscenen for å gjøre en dobbelkonsert – det beste? Du kan kjøpe to-dagers pass og bli med på en helg full av Jokke-moro!

Valentourettes består i hovedsak av medlemmer av de forhenværende gruppene Jokke & Valentinerne og Jokke med Tourettes, og har siden 2003 beriket musikknorge med å holde klassikere som «Verdiløse menn», «Øl», «Gutta» og «Her kommer vinteren» i live, for å nevne noe.

Joachim «Jokke» Nielsen i seg selv er en av de mest prominente låtskriverne vi har sett her til lands, og med en tematikk som omhandler alt fra mennesket på kanten av samfunnet til rus bemerket han seg som en viktig stemme i norsk musikkliv. – Denne arven lever videre i Valentourettes, som ikke er evigaktuelle kun som et nostalgisk tilbakeblikk til en av Norges beste låtporteføljer, men som alltid kommer til å ha en naturlig plass i den norske musikkfaunaen nettopp på grunn av at musikken de spiller er tidløs.

Det er ikke uten grunn Jokke & Valentinerne betegnes som en av de fire store i norsk rock, og med Valentourettes kan du oppleve Oslo-musikerens misantropi, rennesteinslyrikk og selvironiske humor reinkarnert.

Det er aldri for seint å synge med til Jokke, og nå har du sjansen over to kvelder på Byscenen!

(tekst: Marius Svaleng)

Support lørdag: Gatas Parlament

Gatas Parlament er en norskspråklig revolusjonær rapgruppe fra Oslos østkant bestående av Elling Fragatas og Jester. Tidligere har Don Martin, Aslak og Supa Sayed vært medlemmer. Gruppa er pionerer innen norskspråklig hiphop, og sammen med Warlocks er Gatas den eneste rapgruppa som fortsatt har holdt koken siden begynnelsen av nittitallet!

Byscenen 29. & 30. november
Aldersgrense: 18 år
Dørene åpner kl 21.00
Support 21.45 begge dager

NB! Konserten er stående.

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende? → byscenen.no/om-byscenen/