Valentourettes + BAKRUS // fredag
fredag 29. november
21:45 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 300,- + avg. (500,- for 2-dagers)
Få billetter
DOBBELTKONSERT MED VALENTOURETTES! 29. – 30.11

Gjennom Valentourettes lever Joachim Nielsen umiskjennelige musikkarv videre. For hvem egner seg vel bedre til å puste liv i Nielsens backkatalog enn folkene den avdøde rockelegenden spilte i band med? I november tar de turen til Trondheim og Byscenen for å gjøre en dobbelkonsert – det beste? Du kan kjøpe to-dagers pass og bli med på en helg full av Jokke-moro!

Valentourettes består i hovedsak av medlemmer av de forhenværende gruppene Jokke & Valentinerne og Jokke med Tourettes, og har siden 2003 beriket musikknorge med å holde klassikere som «Verdiløse menn», «Øl», «Gutta» og «Her kommer vinteren» i live, for å nevne noe.

Joachim «Jokke» Nielsen i seg selv er en av de mest prominente låtskriverne vi har sett her til lands, og med en tematikk som omhandler alt fra mennesket på kanten av samfunnet til rus bemerket han seg som en viktig stemme i norsk musikkliv. – Denne arven lever videre i Valentourettes, som ikke er evigaktuelle kun som et nostalgisk tilbakeblikk til en av Norges beste låtporteføljer, men som alltid kommer til å ha en naturlig plass i den norske musikkfaunaen nettopp på grunn av at musikken de spiller er tidløs.

Det er ikke uten grunn Jokke & Valentinerne betegnes som en av de fire store i norsk rock, og med Valentourettes kan du oppleve Oslo-musikerens misantropi, rennesteinslyrikk og selvironiske humor reinkarnert.

Det er aldri for seint å synge med til Jokke, og nå har du sjansen over to kvelder på Byscenen!

(tekst: Marius Svaleng)

Support: BAKRUS

Pønkrockkvartetten BAKRUS fra Røros leverer kontraster så det holder. Rask og aggressiv pønk brytes opp av rolige melodier og sår tematikk.
Siden de slapp debutplata «Tynn Kjærlighet» i 2018 har bandet gjort rykte på seg som et forrykende energisk liveband.
Tekstdrevet norskrock av den gamle sorten leveres med all fortvilelsen og sinnet det fortjener.

27. september står de klare til å slippe EP-en «PER», en hyllest til Per Bergersen.
Den kommer i begrenset opplag på 300 i farget vinyl, og gies ut i samarbeid med Zurück In Die Zukunft Records og Fucking North Pole Records.

Bandet består av:
Jonas Jansen Ramsfjell, Gitar/Vokal
Steffen Lilleevjen, Gitar
Vegard Moan Viken, Bass
Odd Ragnar Olavsønn Bukkvoll, Trommer

Byscenen 29. & 30. november
Aldersgrense: 18 år
Dørene åpner kl 21.00
Support 21.45 begge dager

NB! Konserten er stående.

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende? → byscenen.no/om-byscenen/