Uffe Lorenzen (Baby Woodrose / Spids Nøgenhat) // BOXER
torsdag 31. oktober
22:00 (Dørene åpner kl. 20.00)
Pris Kr.: 200,- + Avg.
Billetter

Ekstraordinært på Boxer, Byscenen – Kun 100 billetter i salg!

Uffe Lorenzen er kjent som den karismatiske hovedsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose.

Uffe har nettopp fullført sitt andre album i sitt eget navn på STC-studioet i København. Her har han spilt inn sju originale Lorenzen-komposisjoner og en vakker versjon av Hyldemors «Hello Hello Miss», som blir til albumet Triprapport, som slippes i mai på Bad Afro Records.

I 2018 var Uffe Lorenzen på en omfattende og landsdekkende turné basert på hans første soloalbum Galmandsværk, hvor han så Danmark rundt på den såkalte Travel Card-turen 2018. Han spilte også mange festivalkonserter i fjor sommer, og er nå klar til å Gjenta bedriften i 2019 med festivaler og en intensiv runde på høsten for å presentere de nye sangene fra Triprapport.

Han etablerte seg på den danske rockescenen på slutten av 80-tallet og fikk et gjennombrudd med Baby Woodrose i 2003, hvor som en av de første bandene vant P3-prisen og deretter spilte to år på rad på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et enda større gjennombrudd med Spids Nøgenhat, som nesten ble en en del av dansk folkesjel med singelen «Lolland Falster» og albumet Kommer Med Fred, som tok inn to DMA-priser og to Steppeulver.

Dørene åpner kl. 20.00 på Boxer

Aldersgrense: 20 år