Turbonegro – 30 års jubileum // Utsolgt
fredag 18. oktober
22:00 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 370,- + avg.
Utsolgt

Det her kommer å bli tidenes 30 årslag!
Kom å fest med Turbo!

I februar i år var det nøyaktig 30 år siden Turbonegro holdt sin første offisielle konsert – i København av alle steder.
Oslobandet fulgte vel ikke helt den mest opplagte karriereoppskriften i årene som kom heller, men via mystiske omveier, turnering verden rundt, og ikke minst flere klassiske albumutgivelser, står Turbonegro i dag fjellstøtt igjen som et av de virkelig store og viktige norske rockebandene.

Turbonegro vokste i utgangspunktet ut av den internasjonale alternativrock-scenen på midten av 1990-tallet, men det var med The Black Trilogy, de tre albumene som kom i perioden 1998-2005, at bandet virkelig definerte seg selv i det formatet vi kjenner i dag. Etter en ufrivillig pause rundt millenniumskiftet kom endelig det store gjennombruddet både her hjemme og internasjonalt, og bandets posisjon som live-favoritter og internasjonalt rockefenomen ble grundig sementert over de følgende årene, godt hjulpet av massive festivalopptredener, internasjonale turnéer med størrelser som QOTSA og Marilyn Manson, og tilnærmet husband-status i MTV-serien Jackass. Turbo ble booket til Coachella første gang allerede i 2007, og etter at studioalbum nummer ni i rekken «ROCKNROLL MACHINE» (nummer to med vokalist Tony Sylvester) ble sluppet i februar 2018, har bandet stått på plakaten på mer eller mindre alle de store rock- og metalfestivalene i Europa det siste året.

Med stor palett og et utømmelig repertoar av motsetningsfylte og tilsynelatende uforenelige egenskaper og uttrykk, har Turbonegro gjennom skiftende tider og musikalske landskap hele veien vært både en viktig del av samtiden, og seg selv helt og fullt. Og nå er det altså jubileumsår og ny kjempegod unnskyldning for fest.

Byscenen fredag 18 oktober
Dørene åpner kl 21.00
Konsertstart kl 22.00
Cc 375,- + avgift
18 år leg.plikt