Trygve Skaug – Support: Tomas Andersson Wij
onsdag 24. januar
19:30 (Dørene åpner: Kl. 18:30)
Pris: Kr. 350,- + avg.
Billetter

Trygve Skaug er poet, låtskriver, vokalist og en stor formidler. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sanger har ligget tilsammen over 160 uker på NRK P1s A-, B-, og C-lister.. Som forfatter har han gitt ut tre diktsamlinger, og er en av landets mestselgende lyrikerne. I tillegg er diktene hans blant de mest delte på sosiale medier. Som de fleste artister så elsker Trygve sitt sitt publikum. Men der andre har fanklubber har Trygve #VerdensFinestePublikum. Og de blir stadig flere.

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det.
Høsten 2017 er Trygve ute med albumet: SANGER DU SKAL FÅ NÅR JEG DØR.
Trygve om albumet:

”De siste fem årene har jeg spilt i veldig mange begravelser. Svært mange av dem har vært fine, selv om de har vært triste. Det kan være veldig fint å samles når alle er enige om at den som har levd har levd et langt liv som var bra. Da setter man sitt felles stempel på at personen sitt minne er lyst og godt, også sender man han eller henne videre og sier lykke til og hils de andre. Men noen begravelser har vært sånn at det kommer noen opp til mikrofonen og sier noe jeg merker at de selv og vi andre i rommet skulle ønske de hadde formulert bare ei lita uke før. Da blir det sårt.
Jeg spilte i begravelsen til en som het Trygve. Den dagen gikk jeg rett hjem og begynte på denne plata.
Den handler om 13 ting jeg vil rekke å si. Til de folkene jeg må huske å si det til. For hvis du bryr deg, er glad i eller elsker noen så må du for all del ikke vente med å si det til i morgen. Jeg håper jeg kan lage en million sanger til med ting jeg vil rekke å si, men dette er starten.
Dette er SANGER DU SKAL FÅ NÅR JEG DØR.”

Support: Tomas Andersson Wij

Den svenske artisten Tomas Andersson Wijs beste tid er nå. Over en imponerende karriere på  hele 20 år har han bygget seg et solid publikum i vårt naboland og en fantastisk katalog med låter. Flere ble kjent med han da han i 2016 hadde sitt eget tv-program på SVT; ”Tomas Andersson Wij spelar med”, hvor han møtte artistkolleger som Peter LeMarc, Veronica Maggio, Timbuktu og Lars Winnerbäck på Vasateater-scenen. I 2017 har Tomas turnert som solist og i ulike konstellasjoner – senest på en rekke berømte konserter med Helen Sjöholm. 

Den 16. februar, feirer han 20 år som artist med utgivelse av sitt tiende album, ”Avsändare okänd”, en plate han har spilt inn over lang tid, med Deportees som band. Deretter vil han gjøre sin største turne noen sinne.

 

Dørene åpner: Kl. 18:30

Aldersgrense: 18 år