Trondheim Tribute Festival
lørdag 24. september
19:00 (Dørene åpner kl. 18:00)
Pris: 525,- + avg.
Billetter

Tribute-feberen sprer seg til Trondheim!

Ett år etter at Oslo Tribute Festival åpnet med et brak på Rockefeller, kommer rockefesten til Trøndelag. 24. september inntar kremen av norske og europeiske Tribute-band Byscenen i Trondheim for å hylle rocke-ikoner som bl.a Van Halen, Iron Maiden og Mötley Crüe.

Da den første utgaven av festivalen ble arrangert med smittevernbegrensninger på Rockefeller i Oslo 18. september i år, ble de 200 billettene revet bort på rekordtid. – Den første festivaleen ga oss tydelig svar på at dette er noe det norske folk vil ha. Til tross for at vi kun hadde lov til å slippe inn 200 personer, var stemningen helt elektrisk. – Hvordan det kommer til å bli med fulle hus, tør jeg nesten ikke tenke på. Vi gleder oss til gi enda flere rock’n’roll-fans over hele landet mulighet til å bli med på festen, sier festivalsjef Jarle Ring.

De kjente tribute-bandene Fan Heller (Van Halen), Iron Made’em (Iron Maiden), og Generation Swine (Mötley Crüe) er blant artistene som allerede er bekreftet til rockefesten. Flere band bekreftes senere 🔥


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 18:00
  • Konserten starter kl. 19:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen