Transform-festivalen: Storkonsert med Folk All-in Band og unge musikere fra Kulturskolen og Spelemannslaget Laust & fast.
søndag 11. september
15:00 (Dørene åpner kl. 14.15)
Voksen 230,- + avg/barn 130,- + avg/familie 565,- + avg
Billetter

Svensk powerfolk i storformat – Folk All-in Band (FAB) og Kulturskolen i Trondheim og Orkanger kommune. Transform-festivalen

Etter flere spennende samarbeid med musikkelevene i Trondheim Kulturskole, er det nå duket for nok en festkonsert med skandinavisk folkemusikk som tema. Folk All-in Band – også forkortet til FAB, er storbandversjonen av tradisjonell folkemusikk. Fra første strøk kjenner en hvordan det rytmiske samspillet tar tak og brassrekken får hjertet til å slå, og vi håper mange elever henter inspirasjon til å utforske den fantastiske folkemusikkarven og ta den videre på sin måte.

Trondheim kulturskole er blant landets ledende kulturskoler både i bredde- og talenttilbud. Rundt 4500 elever innen disiplinene musikk, scenekunst og visuell kunst får undervisning i Olavshallen og rundt omkring på skoler over hele byen. Kulturskolen har stadig vekk inspirerende samarbeid med profesjonelle aktører, noe som er meget verdifullt og lærerikt for elevene. Og i tillegg har vi fått med mange unge folkemusikere fra Spelemannslaget Laust & fast.

Se fram til en massiv blåserekke, verdens mest swingende felerekke og et kobbel med perkusjonister når Byscenen fylles opp av store og små musikere!

Lena Jonsson  – fele
Anna Lindblad – fele
Jenny Elisabeth Gustafsson – fele
Adrian Jones – 5 strengs fele
Jonas Bleckman – cello

Niclas Ericson – trompet
Stefan Stensson Mathiesen – altsaksofon
Kristoffer Siggstedt – trombone
Daniel Reid – baryton saksofon

Johan Ronström – mandolin
Adam Johansson – gitar
Karl-Johan Ankarblom – keyboard
Kristofer (Krydda) Sundström – bass
Rolf Landberg – perkusjon
Jonathan Lundberg – trommer

Produsent: Line Henriksen

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
«Se verden med nye øyne»

  • Sittende konsert
  • Ingen aldersgrense
  • Dørene åpner kl. 14:15
  • Konserten starter kl. 15:00