Transform-festivalen: Svensk powerfolk i storformat – Folk All-in Band (FAB) og Kulturskolen i Trondheim og Orkanger kommune
søndag 11. september
15:00 (Dørene åpner kl. 14.15)
Voksen 230,- + avg/barn 130,- + avg/familie 565,- + avg
Billetter

Svensk powerfolk i storformat – Folk All-in Band (FAB) og Kulturskolen i Trondheim og Orkanger kommune. Transform-festivalen

Etter flere spennende samarbeid med musikkelevene i Trondheim Kulturskole, er det nå duket for nok en festkonsert med skandinavisk folkemusikk som tema. Folk All-in Band – også forkortet til FAB, er storbandversjonen av tradisjonell folkemusikk. Fra første strøk kjenner en hvordan det rytmiske samspillet tar tak og brassrekken får hjertet til å slå, og vi håper mange elever henter inspirasjon til å utforske den fantastiske folkemusikkarven og ta den videre på sin måte.
Trondheim kulturskole er blant landets ledende kulturskoler både i bredde- og talenttilbud. Rundt 4500 elever innen disiplinene musikk, scenekunst og visuell kunst får undervisning i Olavshallen og rundt omkring på skoler over hele byen. Kulturskolen har stadig vekk inspirerende samarbeid med profesjonelle aktører, noe som er meget verdifullt og lærerikt for elevene.
Se fram til en massiv blåserekke, verdens mest swingende felerekke og et kobbel med perkusjonister når godt over 100 musikere samles på Byscena!
Lena Jonsson  – fele/violin
Anna Lindblad – fele/violin
Jenny Elisabeth Gustafsson – fele/violin
Adrian Jones – 5 strengsfele/5-string violin
Jonas Bleckman – cello

Niclas Ericson – trompet/trumpet
Stefan Stensson Mathiesen – altsaksofon/alt saxofone
Kristoffer Siggstedt – trombone
Daniel Reid – baryton saksofon
Johan Ronström – mandolin
Adam Johansson – gitar/guitar
Karl-Johan Ankarblom – keyboard
Kristofer (Krydda) Sundström – bass
Rolf Landberg – perkusjon/percussion
Jonathan Lundberg – trommer/drums
Lærere og elver fra Kulturskolen
Produsent: Line Henriksen

  • Sittende konsert
  • Ingen aldersgrense
  • Dørene åpner kl. 14:15
  • Konserten starter kl. 15:00