Tønes
onsdag 11. oktober
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: kr. 320,- + avg.
Billetter

Tønes med nytt album og Norgesturné!

Tønes følger opp vår-EPen «Ikkje Mogna»med høstalbumet «Sesong Fire», og ny turné! Fortsatt umiskjennelig Tønes. Mollstemt, nært, vittig og muligens litt mer alvorlig. Uansett er det fortsatt små observasjoner på Haua-dialekt.
Det handler om utfordringer i landbruket, om de små tingene som gjør at vi både husker og ignorerer hverandre og om tilstelninger med ulike grader av suksess. Tønes er en av landets mest allsidige liveartister, og har siden starten i 1996 oppsøkt både hovedstaden og steder i geografien man ikke visste eksisterte opptil flere ganger. Alltid til humrende smil og dundrende applaus. Han har solgt ut flere av landets store scener, og gjestet hovedscenen på de største festivalene med fullt band.  Men har også stått helt alene på årsmøtet i opptil flere bondelag på Jæren. Dessuten har han hanket inn tre Spellemannpriser. Hittil.
Denne gangen har Frank Tønnesen med seg et nystrøket band bestående av Anne Lise Frøkedal, Erlend Egeberg-Aasland, Gaute Tengesdal og Arne Andersen.

Dørene åpner kl 20.00

18 år leg.plikt