THE WALL 40 ÅR m/ A Saucerful of Secrets // Sittende konsert
fredag 20. september
20:00 (Dørene åpner kl. 19:00)
Pris: 420,- + avg.
Billetter

(SITTENDE KONSERT)

A Saucerful Of Secrets er Norges fremste Pink Floyd tribute band, og over to dager skal de markere 40 årsjubileet for episke The Wall.

I anledning 40-årsjubileet for mesterverket legger ASOS ut på en Norgesturne med showet «The Wall 40 år». I showet spiller de seg gjennom hele albumet, supplert av en skjerm som på delikat vis krydrer showet med klipp fra filmen fra med samme navn som Roger Waters slapp i 2014, samt animasjoner og klipp fra originalfilmen.

Resultatet er en konsertopplevelse av de sjeldne, et show som vil få til og med de mest garvede Pink Floyd-fans til å måpe.

Siden 2006, på scener og festivaler som Drammen Elvefestival, Vindmølle-Larm, Pomorfestivalen, Drammens Teater, Ullensaker Kulturhus og Hard Rock Cafe, har de vist at de er de fremste av de fremste til å hedre originalene i Pink Floyd, og at de tilnærmer seg originalene med kjennskap og respekt som ingen kan matche de på.

Bandet har også gjort konserter sammen med Drammen Symfoniorkester og det Asker baserte symfoniorkesteret Musica Sinfonietta. Disse konsertene ble en stor suksess, og viste at bandet har både en stor trygghet og allsidighet i sine tolkninger av låtene.

Dørene åpner kl. 19:00

Aldersgrense: 18 år

NB: Sittende konsert – Først til mølla prinsippet!