The School
lørdag 26. november
22:00 (Dørene åpner kl 21:00)
200,- + avg
Billetter

The School feirer 10-årsjubileum for ”Espionage”.

 

”De har blues i blodet, de har punk i hodet, de er så arrogant effektive at man blir stående og måpe over deres begavelse. Et sjokkerende bra liveband”.
Dette utsagnet kom fra VG sin terningkast 6-anmeldelse av Øyakonserten til The School i 2006. Med kun en demo i bagasjen klarte ferskingene i Trondheimsbandet å bli booket til 5 store festivaler. Høsten samme år slapp de debutalbumet ”Espionage” på KongTikiRecords som fikk yatzee i femmere og skapte grunnlaget for ca 100 konserter i Tyskland og Skandinavia. Visions, som er Tysklands største musikkmagasin, gav debutplata 9 av 10 stjerner og kåret deler av plata som årets beste og mest catchy rock.

The School spilte sin siste offentlige konsert høsten 2010. Men i år er de klar for en helhjertet reunion i forbindelse med 10-årsjubileet til ”Espionage”. I løpet av denne kvelden vil de spille store deler av sin katalog i tillegg til å hylle andre Trondheimsband fra samme periode.
Det blir overraskelser, ekslusive gjesteartister og selvfølgelig tidsriktige oppvarmingsband til å sparke i gang denne helaftenen.
The School har øvd seg opp såpass at det ryker av settlista allerede. Spesielt låtene fra Espionage kommer til å bli en oppvisning av energisk pønk-pop. Denne kvelden har du sjansen til å oppleve midten av 2000-tallet en siste gang. Om du er nostalgiker eller nybegynner spiller ingen rolle. Dette er like vitalt og effektivt fengende som det var for 10 år siden.

Dørene åpner kl 21:00
Aldersgrense 18 år