The Golden Leaves + Gnukk + Maldito
lørdag 15. april
21:00 (Dørene åpner kl. 20:15)
Pris: 225,- + avg.
Billetter

The Golden Leaves er et rockeband fra Trondheim med høy energi og eksplosivitet i låtene sine. 

De har siden de slapp sitt første album «City of Lights» i 2019 jobbet med nye låter og et nytt album som kommer i løpet av 2023.
Med konserter og festivaler i lommen som John Dee, Parkliv Festivalen, Hillbilly Huckfest kan det garanteres stemning på Byscenen og taket vil mest sannsynlig løftes av.
«Gruppa er gode i studio, men de er fa’n så rå live, så dette er et band jeg håper flere får øyne og ører opp for. Det fortjener de virkelig.»
– Avisa Sør-Trøndelag
«They released a fantastic LP in 2019 called «city of lights» it’s my second favorite LP of that year and its nothing short of spectacular»
– Skids House Of Loud ERB Radio
«Its catchy riffs and captivating hooks bring this single to live and make it start living in your head as if it has always been there.»
– Music For Misfits
Support: Gnukk

Gnukk har herjet rundt på Trondheims musikkscener i en årrekke og har utviklet seg til å bli et eksplosivt, energisk og festlig liveband. Musikken kan forsøksvis beskrives som om Oslo Ess og Trang Fødsel hadde skrevet låter sammen på Trondheims-dialekt.

I Januar kom singelen «Ska På Kiosken», og rennesteinsryktene hvisker også om at nye låtslipp ligger rett rundt hjørnet. Bandet har tidligere sluppet to EP´er kalt «3P’n»(2017) og «MerP’n»(2020).

Support: Maldito

Det norske rockebandet Maldito ble dannet i Liverpool, hvor de møttes som studenter på Liverpool Institute for Performing Arts.

Med inspirasjon fra forskjellige sjangre, smelter bandet sammen en miks av rock, prog og blues til sitt helt særegne liveuttrykk. Med energiske konserter og velskrevne arrangementer, appellerer de til både yngre og eldre generasjoner. Det sårt etterlengtede debutalbumet «Heartlands» ble utgitt våren 2021, og harhøstet meget gode kritikker.

Siden oppstarten i 2015 har bandet spilt utallige konserter og festivaler, og turnert i inn- og utland. De mest nevneverdige er blant annet Øyafestivalen, Notodden Blues Festival (hvor de vant Union Blues Cup 2018), Norwegian Blues Adventure i London, Eutin Blues Festival og Irschenberg Festival i Tyskland. Maldito jobber for øyeblikket med å ferdigstille sitt andre album. Første singelen “Voices” kom ut 17. februar, i tillegg til musikkvideo 24. februar.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:15
  • Konserten starter kl. 21:00

→ Praktisk info på Byscenen