Team Me + support: A Million Pineapples
fredag 13. mai
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 320,- + avg.
Billetter

VIKTIG ENDRING: På grunn av sykdom er konserten med Team Me og A Million Pineapples utsatt til fredag 13. mai 2022, (originaldato 2. april) med samme tidspunkt (kl. 21.00)
Alle billetter vil være gyldig på denne nye datoen, og det blir sendt ut mail til samtlige billettholdere.
Takk for forståelsen, og for at du tar del i kulturlivet!

 


 

TEAM ME feirer jubileum med ny musikk og annonserer Norgesturné!

«Det er lett å peke på hva andre gjør feil i stedet for å vende blikket innover, og bruke tid på hvorfor man selv reagerer som man gjør», sier Marius Drogsås Hagen om tematikken på Team Me sin nye singel «Song for a Drummer». I Mars blir den å høre på 8 scener rundt om i Norge.

Singelen markerer bandets 10-års jubileum for albumsukessen “To The Treetops” fra 2011, og er en refleksjon rundt det ta seg tid til å se seg tilbake, lære, for igjen å styrke eget sinn i nåtidens hverdag. “Låta handler i hovedsak om det å være bekymret for en venn som aldri kom seg ut av småbyen han vokste opp i, aldri kom seg til ‘storbyen’, aldri ble utfordra”, forteller han, “også er det jeg, da, den litt ‘kunstneriske’ typen som forteller ham hvor fantastisk det kommer til å bli å forlate bygda, før jeg plutselig innser at jeg kanskje ikke har det så godt i eget valg heller. Den handler om å innse at du ikke alltid er kvalifisert til å gi gode råd når du lever livet i et hurtig tempo selv”.

For å utvikle og utforske eget emosjonsregister har Drogsås Hagen brukt mye av den siste tiden på å reflektere over de formative årene i sitt liv. Det hele har resultert i store mengder ny musikk, hvor han spesielt har dratt stor nytte av å reise tilbake til barndommen i Elverum hvor hans musikalske reise startet.

“Musikken har alltid vært en ventil for meg, og i det siste har den tatt meg med tilbake til barndommen og oppveksten, og dannet grunnlag for en slags videre reise”, forteller Drogsås Hagen, “en reise som er i kontinuerlig forandring”. Inspirasjonen som har kommet ved å gjenbesøke barndom og oppvekst har også ledet til neste steg i det visuelle universet for Team Me. Sammen med produksjonsselskapet OnzOnz og regissør og fotograf Ingeborg Løvlie har bandet nemlig inngått et spennende prosjekt som inviterer fans og følgere til å se verden “gjennom et barns øyne”.

Løvlie har lenge hatt en fascinasjon for hvordan barn ser verden, «fordi de viser en verden jeg er inspirert og fascinert av på en rå og upolert måte». I samråd med Drogsås Hagen begynte de på det visuelle prosjektet for Team Me sommeren 2021, som har resultert i unike innblikk i et barns hverdag. Løvlie fikk muligheten til å samarbeide med et barn som har takket ja til å feste et GoPro-kamera til seg gjennom flere perioder de siste månedene. Fra et “point of view”-perspektiv inviterer barnet seeren inn til sin verden som består av finurlige oppdagelser, erfaringer om livet og uforutsette handlinger.

«Song for a Drummer» er mikset av ingen ringere enn Grammy-belønnede Darrell Thorp (Foo Fighters, Radiohead, Beck). Singelen er skrevet og produsert av Marius Drogsås Hagen. Bandets resterende medlemmer Simen Schikulski, Simen Sandbæk Skari, Julie Ofelia Ossum Østrem, Elida Inman, Uno Møller Christiansen og Bjarne Alexander Ryen Berg har som vanlig bidratt stort på innspillingen.

foto: Jonathan Vivaas Kise

SUPPORT: A MILLION PINEAPPLES

Tromsøkvintetten A Million Pineapples spiller melodisk, catchy og energisk indiepop, og kommer som et friskt pust fra nord. Bandet er kjent for sitt livlige liveshow, fullt av fengende og lekne låter inspirert av fruktens finurlige utseende og smak.

De siste årene har de overbevist både publikum og kritikere med sine konserter, blant annet på Trænafestivalen, Trondheim Calling og Buktafestivalen – på sistnevnte trillet avisa Nordlys en femmer på terningen.

Videre har bandet nå signert med Mano Music og Nordic Live, og slapp endelig sitt debutalbum Storyteller i fjor høst!

For å lade opp til albumet har bandet hittil sluppet singlene «Strange Faces», «Vondelpark» og «Crowd In The Middle», sistnevnte featuring Team Me.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:00
  • Konserten starter kl. 21:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen