TAAKE – WHOREDOM RIFE – OBLITERATION
fredag 31. august
20:00 (Dørene åpner kl. 19:00)
Pris: 320,- + Avg.
Billetter

2018 markerer TAAKEs femogtyveårsjubileum. Bandet har siden oppstarten markert seg som en fanebærer for den tradisjonelle norske svartmetallen. Til forskjell fra flere andre viktige band i sjangeren, har TAAKE aldri vendt seg bort fra opphavet. 25 år etter oppstarten, og til tross for frontmann Hoests evne til å inkludere utradisjonelle elementer i musikken, holder TAAKE fortsatt ved hevd det som gjorde Norsk Black Metal internasjonalt anerkjent på midten av nittitallet. Bandet er nå aktuelle med sitt syvende studioalbum «Kong Vinter», et album som balanserer hårfint mellom nyskapende og å være et kaldt gufs fra fortiden. Platen viderefører bandets unike lydbilde og atmosfære og demonstrerer originaliteten og egenarten som har gjort TAAKE til et av de ledende Norske black-metalbandene.
TAAKE har i løpet av siste tiår blitt er mer og mer aktivt live band, og har hjemsøkt både de største metalfestivalene i Europa og de mørkeste avkrokene av latinamerika. Trondheim har de kun gjestet én gang tidligere til utsolgt konsert på Samfundet, nå er de tilbake for andre gang for å legge Byscenen i grus!

Facebook: https://www.facebook.com/taakeofficial/
Bandcamp: https://taake.bandcamp.com/music

Med seg på laget har de nykomlingene i WHOREDOM RIFE, som med sitt kritikerroste debut album «Dommedagskvad» regjerte listene på verdensbasis i fjor, toppet med spellemannsnominasjon i år. Med sin episke og tradisjonelle Black Metal har Trønderne velfortjent steget fort fram og blitt et ettertraktet liveband, og dette blir deres første konsert på hjemmebane. Tiden vil vise men det lover godt for noen ekstra overraskelser denne kvelden, mer om det senere!

Facebook: https://m.facebook.com/Dommedagsryttere/
Bandcamp: https://whoredomrife.bandcamp.com/

Prikken over i’en er OBLITERATION fra oslo som er håndplukket til å åpne denne kvelden. Bandet er i internasjonal toppklasse innen sjangeren Death Metal og med ny skive ute i år lover det godt for noe nytt materiale denne kvelden! Vi krysser fingre! For de uinnvidde; bandet representerer en krysning av Morbid Angel, Autopsy og gammel Darkthrone, for å nevne noen influenser!

Facebook: https://www.facebook.com/obliterationofficial/

Bandcamp: https://blackdeathhorizon.bandcamp.com/

Terratur Possessions vil ha salg av merch og plater og inviterer sammen med Byscenen til dans 31.08.2018! Hold av denne datoen!

Dørene åpner kl. 19:00

Aldersgrense: 18 år