Støttekonsert – for utviklingshemmede i Nepal
onsdag 4. november
19:00 (Dørene åpner kl 18:00)
200,-
Billetter

Help IDPN arrangerer støttekonsert for utviklingshemmede i NEPAL. All inntekt går
uavkortet til formålet.

En fra før vanskeligstilt gruppe mennesker fikk større utfordringer etter jordskjelvet. Verden må ikke glemme dem. Ødelagte hjem og dagsenterbygninger, fattigdom, mangel på nødhjelp, helsetilbud, tilrettelagt aktivitet og ivaretakelse av menneskerettigheter fører til at mange tvinges til å leve under svært vanskelige forhold. De behøver vår hjelp.

Help IDPN er en norsk veldedig forening, som jobber direkte for og med utviklingshemmede i Nepal. Gjennom pengeinnsamling setter vi inn konkrete tiltak for å bedre forholdene for dem.

Hvis du ikke kan komme på støttekonsert, men ønsker å gi en donasjon likevel, bruk kontonummer 4212 06 40202.
Les mer på www.helpidpn.no og www.facebook.com/helpidpn
Kontakt: post@helpidpn.no

Konserten er støttet av Byscenen og Trondheim Kommune.

ARTISTER:
The Fjords (solo) ,­ Martine Rygvold, ­ Texum, ­ Thank You Yes Please, ­ Malene Markussen, ­ Erle&Slaget, ­ Wolfgang, ­ Danselaboratoriet

THE FJORDS (solo)
The Fjords (solo) er den trondheimsbaserte vokalisten og gitaristen Petter Vågan. Med en solid bakgrunn fra den norske jazz og undergrunnsscenen, har musikken hans endt opp som en fengslende blanding av filmatisk electronica, pop og indie, med nær og ektefølt vokal. I juni 2015 ga The Fjords ut sin debutplate “Silhouettes”. https://www.facebook.com/thefjordsmusic
http://www.thefjordsmusic.no/

MARTINE RYGVOLD
Martine Rygvold er en singer/songwriter fra Trondheim. Hun er kjent fra Idol­finalen 2013. Sangene hun fremfører har mye sjel og personlighet. 30.oktober 2015 slipper hun sin nye singel “Wait”.
https://www.facebook.com/martinemusikk
http://www.martinerygvold.com/

 

TEXUM
Texum er et band fra Trondheim/Oppdal med 15 års fartstid, som spiller lun og stemningsfull americana/pop. Musikken har et personlig og særegent uttrykk. I februar 2015 ga de ut sitt andre album “Texum”. https://www.facebook.com/Texum­213342103706/

THANK YOU, YES PLEASE
Thank You, Yes Please er et trondheimsband som spiller fornøyelig indiepop/rock med folkinspirasjon. Låtene fenger, og bandet ble i 2014 ble anbefalt av urørt. 1. februar 2015 ga de ut sin debut EP “TYYP”. https://www.facebook.com/TYYPmusic https://soundcloud.com/thank­you­yes­please

MALENE MARKUSSEN
Malene Markussen er en singer/songwriter fra Oslo som lager melankolsk og stemningsfull pop musikk. Hun ga ut debutsingelen «Alt du finner» i september 2015, som er tilgjengelig der du streamer musikk.
www.facebook.com/maleneofficial
www.malenemarkussen.com

ERLE & SLAGET
Erle & Slaget er en elektro­organisk duo, bestående av slagverk, elektronikk og vokal. De eksperimenterer med kontraster i det enkle og det komplekse, det kraftfulle og det skjøre. Erle & Slaget har bl.a spilt på Moldejazz, Pstereofestivalen og Olavsfestdagene.
https://www.facebook.com/ErleSlaget

WOLFGANG
Wolfgang er et 6­manns rockeband fra Trondheim. Bandet spiller selvskrevne låter, fulle av energi. De ga i 2013 ut EP`en “Decades”. Wolfgang er et satsingsprosjekt hos Tilrettelagt Fritid i Trondheim Kommune.
http://urort.p3.no/#!/Band/wolfgang1

DANSELABORATORIET
Danselaboratoriet består av voksne dansere både med og uten funksjonshemming, profesjonelle og amatører. Kompaniet koreograferer og viser forestillinger i ulike sammenhenger. De viser et utdrag fra den kommende forestillingen “Stol på meg”. Danselaboratoriet er et satsingsprosjekt hos Tilrettelagt Fritid i Trondheim Kommune.
www.danselaboratoriet.no https://www.facebook.com/Danselaboratoriet­206897919330509