Spidergawd + Support: Woodland – UTSOLGT
lørdag 2. desember
22:00 (Aldersgrense: 18 år )
Pris: Kr. 270,- + Avg.
Billetter

“Spidergawd IV” kom ut i februar og på denne skive har Per Borten, Rolf Martin Snustad, Kenneth Kapstad og Hallvard Gaardløs skapt et rockemonster som nikker anerkjennende til The New Wave of British Metal. Med andre ord: Det høres ut som Spidergawd, men er om mulig enda tøffere.

Inspirasjonen til “Spidergawd IV” fant bandet over noen flasker vin, til tonene av Dio, Motorhead, Thin Lizzy, Iron Maiden og Judas Priest. Sånt blir det ny rock av!

Spidergawd IV kjennetegnes av det intense samspillet som er bandets varemerke og tett samarbeid har gitt denne innspillingen et mer lekent preg enn tidligere.

Vokal og tekst har som før vært Pers ansvar, men denne gangen har alle fire vært involvert i utviklingen av musikken. Plata er innspilt i Sørgården Studio og gitt ut på Crispin Glover Records.

Er du klar for 70-talls grooves, blues og British Metal i møtet med et band som er med på å definere lyden av dagens rockescene? Gled deg til februar. Spidergawd IV er en brutal og overveldende Valentine-hilsen til alle som elsker rock – fordi Spidergawd elsker dere også!

Spidergawd ble dannet i Trondheim i 2013 av Per Borten (Cadillac & Moving Oos), Bent Sæther (Motorpsycho, The International Tussler Society & Sugarfoot), Rolf Martin Snustad (Hopalong Knut & Samvirkelaget) og Kenneth Kapstad (Motorpsycho, Monolithic & God Seed). I juni 2016 forlot Bent Sæther bandet for å fokusere på andre prosjekter. Hallvard Gaardløs (Orango) som hadde turnért med bandet siden “Spidergawd III” overtok plassen som fast medlem.

Support: Woodland

 

Dørene åpner kl 21.00
Aldersgrense: 18 år