Spidergawd + support: Manifest
fredag 18. mars
21:00 (Dørene åpner kl. 20:15)
Pris: 320,- + avg.
Billetter

SPIDERGAWD VI

Endelig tilbake etter kunstig koma!
Spidergawd VI er spilt inn og mixet i Sørgården Studio september 2020, og er det første Spidergawd albumet med det nye medlemmet Brynjar Takle Ohr på co-lead gitar.

Bandet fant en ny liten sti etter turnéen for Spidergawd V i 2019, med to lead gitarer, og med oppstandelsen av Rolf Martin Snustads Saxofon. Snustad sluttet nemlig etter turnéen i 2019, men kom tilbake etter å ha innsett at livet uten hard rock rett og slett ble for hardt å leve.

Spidergawd VI fortsetter på tråden fra IV og V, og der Bassist Hallvard Gaardløs var co-pilot på låtskriving på IV og V, er det new kid, Brynjar Takle Ohr, som har sittet i sidesetet på Spidergawd VI.
Bandet fortsetter å ha den siste utgivelsen som favoritt som vanlig, men innholdet må uansett godkjennes av lytteren etterhvert som tiden går.

Er det det beste albumet? Vi mener det.

SUPPORT: MANIFEST

Manifest er kjent for sine kompromissløse og intense live show. Bandet har gitt ut fire fullengders album, hvorav det siste blant annet ble belønnet med en topp score anmeldelse i tyske Rock Hard Magazine. Manifest er igjen aktuelle, og slipper singelen «L.G.A.D.»  den 18. mars 2022. Nytt album kommer til høsten!


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:15
  • Konserten starter kl. 21:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen