Sørsia Rockfest
lørdag 9. september
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: Kr. 220,- + avg.
Billetter

Sørsia Rockfest er et konsept dratt i gang av det Trondheimsbaserte bluesrock-bandet Pulsator.

Et behov for å kunne presentere seg for et større publikum, på en større scene, er noe mange band føler på. Beklagelig vis er dette noe ukjente artister ikke nødvendigvis har overskudd og midler til, så Sørsia Rockfest oppsto som et direkte svar til dette.

Å samle flere lokale band til en felles konsert, for et felles mål og et felles publikum, innenfor de økonomiske rammer man opererer med som ukjent artist eller band.
En slags minifestival som presenterer hovedsakelig lokale artister som spiller originalskrevet musikk.

Den første konserten gikk av stabelen i september 2016 med Geir Rune Engan Band, Jugs of Mirjam og Pulsator på plakaten. En kjempekveld som nå har ført til at Sørsia Rockfest også blir arrangert i 2017.

Det er viktig, og ikke minst artig, å kunne bidra til at det skjer noe i Trondheim og dette er Pulsators bidrag i så måte. EN kveld, EN scene, TRE band og en kanon konsertopplevelse!

Maldito

Et band som samler de beste elementene fra de største blues/rock-artistene igjennom tidene. Er du fan av Gary Clark, Jr. Jack White, Zeppelin eller Rival Sons, er det på tide du møter ditt nye favorittband.

Cecilie Eide

En artist som har gitt ut musikk på norsk siden 2013, mottatt Melhus Kommunes Kulturstipend 2014, spilles jevnlig på radio og har vært på veien med band siden 2014. Cecilie stiller også med fullt band på Byscenen denne kvelden.

Pulsator

Et bluesrock-band som har levert «fullt skuv og max trøkk» på trønderske scener siden 2012. Bandet spilte på Nidaros Bluesfestival allerede i sitt andre leveår og med 5 mann i kompet og 4 blåsere er dette definitivt en powerpack av et band.
Musikk er best live, så gå ikke glipp av Sørsia Rockfest 2017!

Dørene åpner kl. 20:00

Aldersgrense: 18 år