Skambankt «Unplugged» / 22:00
torsdag 10. september
22:00 (Dørene åpner kl. 21.00)
Pris: 345,- + avg.
Utsolgt

KONSERT 2

TRONDHEIM KONSERTKOLLEKTIV presenterer

Skambankt «Unplugged»

Skambankt sin Trondheimskonsert i fjor høst solgte ut på noen få timer! I mars skulle de gjøre sitt akustiske sett på selveste Byscenen, men grunnet koronasituasjonen måtte alt av arrangementer i Norges land avlyses. Nå er vi endelig klar til å ta Skambankt imot og det skjer torsdag 10.september!

Grunnet smittevernstiltak pålagt av norske myndigheter, er vi nødt til å dele arrangementet opp i to konserter med maks 200 deltakere per konsert.

– De første 200 som kjøpte billett vil få tilgang til opprinnelig konsert med konsertstart 22:00 (dørene åpner 21:00).

– De siste 200 som kjøpte billett vil få tilgang til ekstrakonsert samme dag med konsertstart klokken 19:00 (dørene åpner 18:00)

Billettkjøpere vil få tilsendt informasjon per e-post hvor det vil stå beskrevet hvilken konsert de har tilgang til.

Høsten 2019 overrasket Skambankt fansen ved å slippe sitt første akustiske album «1994». Det ble fulgt opp med en turné som viste et helt annet Skambankt enn det folk er vant til. Det ga mersmak.

En trio-variant av bandet vil i den forbindelse gjøre noen få eksklusive jobber for å utfordre dette konseptet ytterligere. Tre mann, tett på publikum, med låter og tekst i fokus.

Trioen består av:
Terje Winterstø Røthing – vokal, gitar
Hans Egil Løe Abelsnes – gitar, vokal
Jonny Engelsvold – tangenter

Mange forbinder nok Skambankt med massive gitarvegger, heftige trommer, energisk rock, punk og hardrock, men bak denne deilige massive veggen av lyd befinner det seg låter med sterke melodier og tekster. Dette kommer enda tydeligere frem når bandet skrur av forsterkerne og erstatter elektriske instrumenter med akustiske.

De fleste låtene til Skambankt er i utgangspunktet laget med hjelp av en kassegitar, så veien til et mer åpent, dynamisk og akustisk uttrykk er ikke så lang som en kanskje skulle ha trodd.
Med et lite nikk til 90-tallets «Unplugged»-serie på MTV, tok Skambankt i 2019 et langt skritt til siden og tilnærmet seg gammelt og nytt låtmateriale på en annerledes måte.

«Det har vært utrolig givende og utfordrende å angripe låtene våre på denne måten. Vi har for første gang i karrieren fått muligheten til å oppleve hvordan det er å opptre med et roligere og mer organisk musikkutrykk, der fokus har vært på en helt annen type energi. Vi ser virkelig frem til å spille disse konsertene, før vi nok en gang trekker inn i studio for å begynne å jobbe med det neste albumet vårt.» – Terje Winterstø Røthing

Trondheim Konsertkollektiv arranger konserter med spennende artister fra hele verden på små og store scener i Trondheim. Følg oss på Facebook og Instagram, og abonner på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter og eksklusive tilbud!

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år

Konsert 2:

  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Konserten starter kl. 22:00

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende?  Info

Spørsmål om smittevern på Byscenen? Info