Sivert Høyem + support: Luke Elliot [US]
torsdag 3. november
20:30 (Dørene åpner kl 20:00)
420,- + avg
Billetter

Sivert Høyem, artisten med en av landets mest særegne uttrykk, har helt siden Madrugada spilte sine første akkorder i et øvingslokale i Stokmarknes, latt stemmen og ordene være hovedfokuset.

Nå er han aktuell med sitt femte soloalbum, «Lioness», et fabelaktig stykke musikk som treffer godt hos publikum så vel som kritikere. I vinter solgte han ut Oslo Spektrum, Olavshallen og en hel mengde andre store konsertlokaler. Det er en bragd bare en håndfull norske artister kan smykke seg med.

Med en rik og innholdsrik katalog å plukke låter fra, og et dønn solid band i ryggen, blir det garantert god stemning når Sivert Høyem kommer tilbake til Trondheim – og denne gangen Byscenen – i høst.

LUKE ELLIOT (US)
Han har stemmen, han har låtene og han blir forfulgt av beskrivelsen «ekstremt talent». Luke Elliot er et rått rock’n’roll talent a la Nick Cave, Leonard Cohen og Tom Waits.

Et talent som har tatt alle sine tilskuere og lyttere med storm siden han slo ned som en bombe i den norske musikkscenen for ett år siden med albumet «Dressed for the occation».
Etter utallige konserter i Norge og utlandet de siste årene vender han tilbake til Norge som support for Sivert Høyem på utvalgte show i høst.

Aldersgrense 18 år
Luke Elliot kl 20:30
Sivert Høyem kl 21:30