Silya & the Bad Santas / 18:00
onsdag 9. desember
18:00 (Dørene åpner kl. 17:15)
Pris: 450,- + avg.
Utsolgt

VIKTIG INFO! For å kunne gjennomføre konserten trygt med hensyn til restriksjonene satt av helsemyndighetene, blir Silya & The Bad Santas delt opp i to konserter samme dag (18:00 & 21:15). De første 50 billettkjøperne beholder tidspunktet 21:15, og de resterende får nytt tidspunkt 18:00. Alle billettkjøpere vil motta mail med info onsdag 02. desember.

Silya & The Bad Santas – O’jul med din glæde og all form for lyst

Silya & The Bad Santas daler ned i skjul på Byscenen, Trondheim den 09.desember, med en julekavalkade full av glitter, blås, sjel og fjås! For fjerde år på rad byttes anker og seil ut med glitter & snø for å få deg i rett julestemning.

Silya & The Bad Santas første juleshow i 2017 sparket i gang ideen om å lage et julealbum utenom det tradisjonelle. Med suksess på live showene oppstod det stort ønske og etterspørsel fra publikum om å få låtene fra showet spilt inn. Silya tok publikum på ordet og «Happy Holidaze» har blitt et julealbum med nostalgiske perler, noen kjente og noen litt mer ukjente låter med deilige blåsere, og lyden fra en svunnen tid. Slik bare Silya kan.

«Det har vært så gøy å gjøre alle disse låtene live på juleshowet de siste årene og nå er det ekstra gøy å kunne presentere et album som hører til. «Happy Holidaze» er en kavalkade av blås, sjel, fjås, nostalgi med fantastiske musikere og jeg gleder meg enormt til årets show!» sier en glad og fornøyd Silya.
Dagbladet trillet terningkast fem: «årets tøffeste norske juleplate»!

Silya Nymoen er sanger, låtskriver, danser, skuespille, programelder, og turnerer livescener med «Silya & The Sailors». Med bakgrunn som danser fra Kunsthøgskolen i Oslo (KHIO) har hun gjort flere musikaler og teater oppsetninger og ledet store tv sendinger som Melodi Grand Prix.

The Bad Santas består av: Truls Hval (gitar), Endre Hallre Hareide (bass), Kristian Tybakken (trommer) Håkon Marius (piano) Sigurd Evensen (trombone) Marius Hoven (trombone) Marius Haltli (Trompet)

Lyd: Einar Norberg
Lys: Daniel Sørensen

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 17:15
  • Konserten starter kl. 18:00

NB! På grunn av helsemyndighetenes og kommunens retningslinjer med hensyn til smittevern, blir konserten sittende.

Praktisk info om Byscenen

Info om smittevern

Kjøpsvilkår