Sigvart Dagsland
søndag 7. november
19:00 (Dørene åpner kl. 18:00)
Pris: 450,- + avg.
Billetter

SIGVART DAGSLAND MED BAND LEGGER UT PÅ TURNÉ

I snart fire tiår har Sigvart Dagsland gitt landets befolkning gåsehud med sin klokkeklare og silkemyke stemme. I høst er han klar med sitt 22. album og legger ut på veien med nye låter, eldre låter og stein-gamle låter.

En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er en unik begivenhet, og et møte med en artist som behersker publikumsrommet til det fulle. Med sin totale tilstedeværelse og uovertrufne stemme får publikum oppleve både sårbare og kraftfulle øyeblikk, samt store vokalprestasjoner. Sigvart stiller med et skrått og tidvis gapskrattende blikk på tilværelsenes mange fasetter. Alltid med en dyp respekt for de bånd som binder artist og publikum sammen.

Med seg på scenen har han sitt glimrende og lekne band bestående av Mari Kreken, Torjus Vierli, Espen Tappel, Thomas Engebretsen og Jango Nilsen.

– Jeg elsker å holde konserter, fra de små og intime stedene til de store konserthusene.
Jeg er veldig glad i variasjonen, og det er noe eget ved konsertene som gjør dem merkelig uforutsigbare. Vi kan ha nøyaktig samme sanger på låtlisten fra den ene konserten til den andre, men noe med møtet scene/sal gjør dem likevel totalt forskjellige, både for oss på scenen og dem i salen. Så det publikum vil oppleve er en gjeng som er genuint glade i det vi gjør, og det håper vi smitter, forteller Sigvart.

foto: Agnete Brun


  • Sittende konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 18:00
  • Konserten starter kl. 19:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen