Sigrid
lørdag 14. oktober
21:00 (Dørene åpner kl. 20.00)
Pris: 500,- + avg. (ordinær) / 400,- + avg. (student)
Billetter
Sigrid frir til Trondheimsfansen og kjører på med en tredje konsert på Byscenen lørdag 14. oktober!
 
På litt over et år har Sigrid turnert i både Europa, UK (bl.a Wembley Arena), USA og Asia, og fylt Oslo Spektrum (som Aftenposten ga terningkast 6 med overskriften «Sigrid løftet taket i Spektrum»).

I tillegg har hun denne sommeren headlinet festivaler som Neonfestivalen i Trondheim, Bergensfest og Øyafestivalen til fantastiske anmeldelser.

Nrk p3 var til stede når Sigrid headlinet Øyafestivalen og konkluderte med terningkast 6 og skriver «Energien til Sigrid er nådeløs. Ansiktet rynker på seg alle veier, og hadde hun stått bredere med beina, ville det blitt i spagaten. Hun tar totalt eierskap for hitlåter som «Don’t kill my vibe», og pedagogisk kommanderer publikum til å synge med»

Vi har vært på tur over hele verden de siste årene med mine to album, men nå er det altfor lenge siden vi har spilt svette klubb-gigs i Norge. Så nå gleder jeg meg helt vilt til turné for første gang her på flere år! Satser på dansegulv på festivallåtene og ikke et tørt øye på balladene, hehe. Sees snart! -Sigrid

Med 1,6 milliarder streams verden over, en million solgte album, og bl.a. hitsinglene «Strangers», «Don’t Kill My Vibe», «Bad Life», «Don’t Feel Like Crying», «Home To You», «Mirror» og «Burning Bridges» har Sigrid virkelig vist sitt talent for å skrive svært fengende poplåter. Det er fire år siden forrige Norgesturne, men nå skal superstjernen fra Ålesund endelig tilbake på veien her hjemme, og spiller på Byscenen den 12, 13 og 14 Oktober <3

Det finnes ingen tvil om at dette kommer til å bli 3 høyenergiske og minneverdige show man absolutt burde få med seg når Sigrid sjekker inn over tre kvelder på Byscenen i Oktober.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:00
  • Konserten starter kl. 21:00

→ Praktisk info på Byscenen