Seigmen // Support: Twin Pines Mall
torsdag 20. desember
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 420,- + Avg.
Billetter

Seigmen besøker utvalgte klubber i Norge.. og heriblandt Byscenen!

Hvis man befant seg i Norge på 90-tallet med et snev av musikkinteresse, så var det ingen vei utenom Seigmen. Det hele startet på tampen av åttiåra med Klisne Seigmenn, deres vindskeive mix av punk og metal var ikke hverdagskost hjemme i sommerbyen Tønsberg – eller noen andre steder for den saks skyld.

Etter navnejusteringen kom debutskiva ”Pluto” i 1992, og innen vi ønsket 1996 velkommen var Seigmen allerede det største navnet i norsk rock. På veien dit hadde de bl.a. sluppet klassikeren ”total”, og musikken hadde funnet den formen vi kjenner fra hitsingler som ”Döderlein”, ”Metropolis” og ikke minst deres fantastiske tolkning av deLillos klassiker ”Hjernen er Alene”.

Seigmen la instrumentene på hylla idet 90-tallet ble til et nytt millenium, og har kun spilt sporadiske konserter siden den gang, inkludert en klubbturné i kjølvannet av en overraskende ny albumutgivelse i 2015. Glimrende liveanmeldelser og et trofast konsertpublikum viser at bandet fortsatt lever opp til ryktet som et av landets beste liveband.

Nå har de igjen gleden av å invitere til noen få klubbkonserter med Seigmen. I desember får Trondheim, Stavanger, Ålesund og Oslo besøk av vestfoldingene, før de avslutter runden med en konsert i hjembyen Tønsberg. Vi ser fram til et nytt møte med gamle klassikere og er spent på om de gamle mestere har noen nye ess opp i ermet!

Dørene åpner kl. 20:00

Aldersgrense: 18 år

Support: Twin Pines Mall

Twin Pines Mall er hjertebarnet til Andreas Westhagen (Carnival Kids, Imitating Aeroplanes) og Uno Møller (Uno Møller, Team Me). Startet sommeren 2009, som et lite eksperiment i stua til Uno’s mormor. Eksperimentet ble fort til en post hardcore duo, med mye på hjertet.

Etter et par år med mye på plakaten for Uno og Andreas på hver sin kant, er nå Twin Pines Mall tilbake. Nytt album er klart for slipp tidlig i 2019.

Live stiller Twin Pines Mall som en energisk kvartet, bestående av Uno Møller, Andreas Westhagen, Simen Schikulski (The Hallway, Team Me) og Bjarne Lutnæs Olafsen (Jack Dalton).