Pom Poko + Support: Toy Savoy
lørdag 23. november
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 250,- / 170,- + avg.
Billetter

Etter å ha bemerket seg med sine elleville liveshow både i Norge og internasjonalt, slapp Pom Poko endelig debutalbumet «Birthday» i februar. – og det til stående ovasjoner over store deler av verden.
Her hjemme kastet Aftenposten terningen til en 6-er, mens Dagbladet, Dagsavisen, Adresseavisa, VG, Stavanger Aftenblad (og flere) ga en yatzi og vel så det i 5-ere.

Pom Poko slapp nylig den frittstående singelen «Leg Day», noen dager etter at kvartetten avsluttet Vindfruen på lørdagen under Øyafestivalen, og Pstereo i Trondheim.

Nå har Pom Poko gleden av å offentliggjøre en rekke konserter til høsten, faktisk hele 33 stykker i løpet av halvannen måned!

Support: Toy Savoy

Med sine fengende melodier og drømmende lydlandskap, har Toy Savoy siden debuten på Trondheim Calling i 2017 etablert seg som et unikt indieband på Trondheimsscenen. De har gjort en rekke konserter på ulike arenaer, fra et lite telt i Thornæsparken til hovedscenen på Stokkøyafestivalen. Nå er Toy Savoy aktuell med sin første EP, som har fått lovende omtale av blant annet det tyske magasinet Visions, hvor det trekkes paralleller til artister som Temples, Okta Logue og Tame Impala.

Byscenen Trondheim
Aldersgrense: 18 år
Dørene åpner kl. 20:00
Konserten starter kl. 21:00

NB! Konserten er stående.