ParisLatino
lørdag 2. september
21:00 (Dørene åpner kl. 21:00)
Billetter

Opplev ParisLatino! Norges største reggaeton-fest for første gang i Trondheim!

Gjør dere klare for ParisLatino x Trondheim, som finner sted 2. september 2023. Bli med på en uforglemmelig kveld fylt med reggaeton og urbane rytmer på Byscenen. Dette blir vår første og eneste event i Trondheim for 2023, så ikke gå glipp av denne unike muligheten!

ParisLatino er den største og mest eksklusive reggaeton-merkevaren i regionen, med over 20 000 følgere på sosiale medier. ParisLatino startet smått i Kristiansand i 2017, med hovedmålet om å bringe reggaeton-musikk og festopplevelsen til Norge. I 2023 arrangeres ParisLatino i Oslo, Kristiansand, Stavanger og Trondheim! Vår visjon er å være broen mellom Reggaeton og Skandinavia.

Med det sagt, så er vi er begeistret over å presentere Dj Khriz som kveldens spesielle gjest på Byscenen. Han er grunnlegger av UK’s største reggaeton-konsept, I Love Reggaeton, som har over 23 000 følgere på Instagram. Dj Khriz var en stor inspirasjonskilde for oss under oppstarten av ParisLatino i 2017. Han er nå en av de mest eksklusive og mest bookede DJ-ene i Storbritannia, og har spilt på ulike steder som Spania, Irland, Dubai, Frankrike, Italia, Sveits, Belgia, Tyskland og Norge som vår hovedgjest sommeren 2022.

Kleskoden for kvelden er valgfritt, men vi oppfordrer til å kle seg i svart og rødt for å skape en ekstra festlig atmosfære.
Vær oppmerksom på at billettprisene vil øke i takt med at arrangementet nærmer seg. Sikre deg billetter til en god pris ved å kjøpe dem tidlig!

Vi gleder oss til å se dere på ParisLatino x Trondheim og danse natten lang sammen!

Viktig informasjon:
Sted: Byscenen, Kongens gate 19, 7012 Trondheim
Kleskode: Valgfritt eller rød/sort
Billettprisene øker 1. juni, 1. juli, 1. august og 1. sep. Sikre deg god pris ved å kjøpe billetter tidlig.

Billettpriser:
ParisLatino – kr 245 (53% rabatt i mai)
ParisLatino – kr 295 (46% rabatt i juni)
ParisLatino – kr 345 (37% rabatt i juli)
ParisLatino – kr 395 (28% rabatt i august)
ParisLatino – kr 445 – Siste billetter
VIP – kr 445 (25% rabatt i mai)
VIP – kr 495 (17% rabatt i juni)
VIP – kr 595 – Siste billetter
Merk at rabatten vil avta ettersom tiden går og billettkategoriene blir utsolgt, så det lønner seg å kjøpe billetter tidlig.

  • Aldersgrense: 20 år
  • Dørene åpner kl. 21:00

→ Praktisk info på Byscenen