Oslo Ess
fredag 9. desember
20:30 (Dørene åpner kl. 19.30)
Pris: 375,- + avg.
Utsolgt
Oslo Ess har på sine ti første år etablert seg som et av Norges mest pålitelige og hardtarbeidende rockeband.
Med sine seks hylleveltende studioalbum, elleve radiosingler og et tusentalls konserter bak seg i det ganske land, skal det nesten være umulig å ikke kjenne lyden av disse rennesteinssjarmørene, som har sparket opp dører/knust vinduer og smeltet hjerter rundt det ganske land siden gjennombruddet i 2010.
Tekstmessig slår bandet fortsatt fra fabrikkgulvet og oppover, og jakten på den store meningen og lykken fortsetter. Fortellerevnen til denne gjengen har fortryllet rockepublikum i over ti år nå.

Fredag 9. desember er de endelig tilbake på Byscenen!

Support: This Daze

This Daze er et ungt band med base i Trondheim, som har skapt bølger på både den norske og den internasjonale indie-scenen.

De fire medlemmene er fortsatt i starten av 20-årene, men har siden oppstarten i 2019 rukket å oppnå en rekke milepæler. Våren 2020 ble de kåret til«Månedens Urørt» av NRKP3 og har hatt flere singler spillelistet på samme kanal siden den gang. For deres første singler har de blitt omtalt i internasjonale medier som Clash Magazine, The FADER og The Line Of Best Fit. This Daze har også til tross for pandemiens harde virkeligheter spilt på en rekke festivaler, deriblant Trondheim Calling, 12 Grader Og Regn, samt spilt egne klubbkonserter på Blå og Parkteatret i Oslo, Hulen i Bergen, Folken i Stavanger og flere andre steder i Norge.Bandet jobber med sitt debutalbum, som etter planen skal ut i løpet av 2022. Nylig slapp de singelen «Skip tracing» via svenske AWAL, som har fått tung rotasjon på NRK P3 og internasjonal oppmerksomhet.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 19:30
  • Konserten starter kl. 20:30
  • Oslo Ess går på kl. 21.30

→ Praktisk info på Byscenen