OnklP / 20:00
fredag 23. oktober
20:00 (Dørene åpner kl. 19:00)
Pris: 290,- + avg.
Utsolgt

VIKTIG INFO! Dette er en viktig beskjed til alle som har billett(er) til OnklP-konserten på BYSCENEN 23. oktober. Det er fortsatt slik at FHI beholder maks-kapasiteten på inntil 200 publikummere. Vi følger nøye med regelverket og følger deres anbefalinger. Det skal være trygt å gå på konsert på Byscenen. Derfor innebærer det noen endringer for konserten med OnklP.

For at vi skal kunne gjennomføre konserten, må vi dele konserten i to deler. Vi legger derfor opp to konserter med OnklP, på samme dag 23. oktober.

  • De 200 siste billettkjøperne beholder billettene sine til konserten, som er flyttet til 20:00
  • De 200 siste billettkjøperne flyttes over på en ny konsert senere på dagen kl. 22:15.

Alle billettkjøpere har mottatt mail fra Hoopla. All info om hvilken konsert du skal på, får du på mail. Send oss gjerne en melding på Facebook dersom noe er uklart 🙂

Tidligere i år slapp OnklP bangeren “OCB Slim” sammen med Temur og Martin Hazy. Dette var årets siste smakebit fra det kommende selvbiografiske albumet til OnklP – som har fått den passende tittelen “Pål Tøien”. Albumet ble sluppet 28. februar 2020 og i høst legger den vitale veteranen ut på turné i Norge og tar turen innom Trondheim og BYSCENEN!

Enhver introduksjon er egentlig overflødig. Enten det er VG eller Dagbladet, rap-fans eller svigermødre, festivalgjengere eller Securtiasvakter – alle kjenner til OnklP. Alle har en mening. Alle kjenner en som kjenner en som kjenner ham.

Fra et par års nachspiel på 15m2 på Anker hotel, rett til Spellemann og tilbake til legevakta igjen. Periodevis norsk musikklivs enfant terrible. Periodevis briljant. Periodevis tilsynelatende uten styring eller selvkontroll. Noen klappet da han var på toppen. Flere frydet seg da han var nærmere bunn.

En offentlig inkasso, en offentlig åpenhet rundt… vel, alt, og en minst like offentlig gjenreising som artist senere så er vi alle blitt noen år eldre. Og vi kan vel alle være enige om at det har gått mye bedre enn det hadde behøvd å gjøre.

OnklP har ikke ligget på latsiden i sommer, da han har turnert hypping rundt omkring i Norge, både på festivaler og klubber. Han er også aktuell i den kommende sesongen av TV-serien 71 grader nord.

I den nylige 730-kåringen over Norges beste rappere, stemt frem av Norges rappere, ble OnklP kåret til Norges nest beste rapper gjennom tidene, bare slått av Lars Vaular. I samme kåring over de dagsaktuelle rapperne havnet han på en solid femteplass.

Byscenen Trondheim
Aldersgrense: 18 år
Dørene åpner kl. 19:00
Konserten starter kl. 20:00

NB! På grunn av helsemyndighetenes og kommunens retningslinjer med hensyn til smittevern, blir konserten sittende.

Praktisk info om Byscenen

Info om smittevern

Kjøpsvilkår