Olavsfest 2021 // Barokksolistene: «Alehouse sessions»
fredag 30. juli
18:00 (Dørene åpner kl. 17:00)
Pris: 325,-
Billetter

Stor musikk til godt øl

The Alehouse Sessions er ikke en konsert i tradisjonell forstand – det er en heidundrende musikkfest der Henry Purcell og John Playfords komposisjoner spilles side om side med engelske sjømannsviser, akkompagnert av klirringen fra skummende begre fylt med godt brygg. Kort oppsummert: Stor musikk til godt øl!

Premisset bak disse Alehouse Sessions er å gjenskape musiseringen som foregikk i engelske puber i det 17. århundre. Det er en berusende miks av folkesangere, tradisjonelle ballader og andre popu­lære sanger, samt komponert scenemusikk fra datiden, alt arrangert av Bjarte Eike eller kol­legene som spiller sammen med ham. Barokksolistene har vært på turné med varianter av dette programmet siden 2007.

Fiolinist Bjarte Eike og ensemblet Barokksolistene har bygget seg opp en trofast fanskare i Skandi­navia, Sentral-Europa og USA de siste årene. Med fulle konsertsaler i London, Dresden, Wien Konzerthaus, Washington Nathional Cathedral, Minneapolis, Princeton, New York og Chicago kan man trygt kalle dem en eksportsuksess. Konsert- og plateanmeldelser har jevnt over vært i den panegyriske enden av skalaen – ikke bare i den klassiske musikkverden, men også blant jazz- og folkemusikkfans.


  • Dørene åpnes kl 17:00
  • Aldersgrense: 18 år
  • Ledsager: Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)
  • Servering: øl/vin

Les mer og se fullstendig festivalprogram på olavsfestdagene.no eller facebook

Dersom smittevernhensyn gjør at Olavsfest ikke kan arrangere konsertene som planlagt, blir det mulig å få refundert kjøpet.