Odd Nordstoga / 11.02 – 21:00
torsdag 11. februar
21:00 (Dørene åpner kl. 20:15)
Pris: 500,- + avg.
Utsolgt
Kjære publikum,
 
Dette er en viktig beskjed til alle som har billett(er) til konserten med Odd Nordstoga på Byscenen 11. (18:30 og 21:00) & 13. februar (21:00) 2021.
 
Tusen takk for tålmodigheten deres, og beklager at det har tatt så lang tid å komme med konklusjon. Det har ikke vært lett å få et klart svar på om arrangementet kunne gjennomføres eller ikke. 
 
Alle konsertene er nesten helt utsolgt, med nærmere 600 billetter solgt. Ettersom Byscenen ikke besitter fastmonterte seter, må vi sette ned kapasiteten for å tilfredsstille betingelsene for godt smittevern, og kan derfor kun gjennomføre konsertene med 10 mennesker i salen. 
 
For å gjøre oppdelingen mest mulig rettferdig, er det de første billettkjøperne på hver konsert som blir prioritert. De 10 første på hver konsert som får tilbud om å dra på konsert, må bekrefte til oss på mail at plassene skal benyttes. De resterende publikummerne får billettene sine automatisk refundert.
 
Alle billettkjøpere blir kontaktet på mail med mer informasjon tirsdag 09. februar.
 
Digital klem, Byscenen

Fatig ferdamann på tur returnerer til Byscenen 11. februar i 2021!

Med eit nytt album i beltet dreg Odd Nordstoga i haust ut på ein turne ulikt det han nokon gong har gjort før. I trioformat, med trommer, bass og seg sjølv, skal koronaen trossast og konsertar leverast. På repertoaret er ein bunke nye songar, sjølvsagt iblanda nokre gode gamle. Me er alle fatige ferdafolk på livsens landeveg, men på ferda høyrer musikken til. I to år har Nordstoga tenkt og grubla, pønska og spikka på det som no er ute som hans siste album «Fatig ferdamann».

Det var ikkje i planen at det skulle koma ein pandemi som snudde opp ned på alt. Og vel har mykje blitt snudd opp ned, men å setje album på vent var ikkje fristande, det skulle koma når det skulle. Låtane som har kome ut i løpet av våren og sommaren har også blitt sjeldant godt motteke og konsertstadene har opna. Kva skal ein artist gjera anna enn å sei – Det er klart det blir turné!

Med seg har Odd to av dei aller største på Noregs musikarhimmel. På trommer Torstein Lofthus og på bass Tor Egil Kreken. Begge fantastiske musikarar med lang fartstid i bandet til Nordstoga, men også kjent frå eit uttal andre konstellasjonar. Snart kjem tre svoltne ferdamenn til din konsertstad. Då er det ingen grunn til å sitja heime. Velkomen til konsert!

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:15
  • Konserten starter kl. 21:00

NB! På grunn av helsemyndighetenes og kommunens retningslinjer med hensyn til smittevern, blir konserten sittende.

Praktisk info om Byscenen

Info om smittevern

Kjøpsvilkår