Moving Oos (supp: Woodland)
fredag 4. september
22:00 (Dørene åpner kl 21:00)
Pris: 280,- + avg.
Utsolgt

Det var stille fra Trondheims-bandet Moving Oos i rundt åtte år. I fjor brøt de stillheten, og i år gjestet de Pstereo med sin nostalgiske og melodiske 70-tallsrock. Med gitarist Per Borten som primus motor, Frank Reppen på vokal, Haakon-Marius Pettersen på tangenter, Eirik Øien på bass, Stian Lundberg på trommer og koristene Mildrid og Ranveig Seljemark var det duket for en aldri så liten reise tilbake i tid. Gjensynet ble initiert etter en forespørsel om å gi ut Moving Oos-materiale på vinyl. Bandet, som omtaler seg selv som et «bonusprosjekt», ville heller benytte anledningen til å gjøre en aldri så liten vårrengjøring i materialet de allerede har gitt ut – da i hovedsak den kritkerroste, Alarmpris-vinnende og Spellemann-nominerte debutskiva «Peace and Love». I tillegg til nyinnspilling av gamle låter, akter bandet å spe på med nytt materiale, noe som samler bandet i studio igjen for første gang på vel ti år. Den som venter på noe godt, venter ei forgjeves. Ordtaket har blitt satt til livs når den lokale supergruppa nå har børstet støvet av gamle låter. Nylig ga de ut «Romancer», med både nyinnspillinger og ferskt materiale. Nå er de klar for Byscenens 10-års jubileum!

Support: Woodland

Woodland serverer rufsete fuzzrock med røttene godt plantet rundt om i flere deler av rockehistorien. Forestill deg et krysningspunkt mellom det yrende rockelandskapet mot slutten av 60-tallet og 70-tallets legendariske hardrock-bravader, med et snev av ny- garagen ute på 00-tallet, og du nærmer deg.
 
For de som har sett Woodland, er det ingen tvil om at de er en energibombe av et liveband, og det å spille konserter har kanskje vært det viktigste av alt. Siden oppstarten i Trondheim i 2011 har de opptrådt på kremen av Norges store festivalscener, turnert resten av hjemlandet flittig, og dessuten spilt massevis sammen med Spidergawd rundt om i Europa.
 
Nå har Woodland sluppet sitt ferske tredjealbum Bad Days in Disguise på anerkjente Crispin Glover Records. Woodland viser nye ansikter og bringer mer til bords denne gangen, både et mer vidtfavnende lydbilde – og enda mer fuzz!

Byscenen Trondheim
Aldersgrense: 18 år
Dørene åpner kl. 21:00
Konserten starter kl. 22:00

NB! Konserten er stående.
Galleri er åpent, her finnes det et begrenset antall unummererte sitteplasser og kan ikke reserveres, så kom tidlig. Først-til-mølla-prinsippet gjelder!

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende?
byscenen.no/om-byscenen/