Minor Majority + Support: Kitfai
torsdag 17. mars
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 370,- + avg.
Billetter

Fredag 4. mars, 2022 slipper Minor Majority sitt niende album «Kiss Off». Bandet feirer slippet med en omfattende norgesturné i mars og april. «Kiss Off» inneholder ni nye låter og er bandets tredje langspiller på fire år. Bandet vil slippe tre singler i forkant av plateslippet, den første kommer allerede i januar 2022. Vi gleder oss til å se et av Norges beste og mest rutinerte pop-band med nytt materiale mellom hendene på Byscenen i mars.

Med en karriere som strekker seg over mer enn 20 år og med hit-låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back to Me», «(In that) Premature Way», «Another Year» og ikke minst «Supergirl» har Minor Majority rukket å bli en pop-institusjon hjemme i Norge. Bandet har også en stor og trofast fanskare i Frankrike og Tyskland og legger i september 2022 ut på sin første europaturné på ti år. 

Minor Majority debuterte i 2001 med albumet «Walking Home From Nicole´s » og har gitt ut åtte kritikerroste album. Fire av disse har solgt til gull, to har blitt nominert til Spellemannsprisen (If I Told You, You Were Beautiful, 2002 og Reasons To Hang Around, 2006) og ett til alarmprisen (Up For You & I, 2004). I 2006 vant bandet Spellemann i kategorien «beste popgruppe» for Reasons To Hang Around. Bandet har spilt mer enn 700 konserter i hele Europa.

Minor Majority lover en konsert med låter fra hele katalogen, både nye favoritter og gamle klassikere.

 

Minor Majority live, består av: 

Pål Angelskår: Vokal, Gitar

Roar Nilsen: Gitar

Henrik Harr Widerøe: Bass, Banjo, Vokal

Harald Sommerstad: Tangenter

Martin Nordahl Andersen: Gitar, Bass, Vokal

Halvor Winsnes: Trommer

 

Support: Kitfai

Oslo-bandet Kitfai er aktuelle med singelen Safe Zone, som er en utblåsning av frustrasjon over folk som ikke stiller opp, som bryter avtaler, sniker seg unna eller ikke tar ansvar. Dette er noe de fleste kan kjenne seg igjen i, enten fra skolearbeid, arbeidsliv, eller i familien. Få utløp for frustrasjonen sammen med KitFai!

KitFai ble dannet i 2013, inspirert av musikk de vokste opp med på starten av 2000-tallet. I 2018 slapp bandet sitt første album, «The Things You Left Us». Låter fra albumet fikk blant annet spilletid hos NRK P3 og P13, og ble tatt med i New Music Friday på Spotify. I tillegg ble KitFai listet på Ordentlig Radio, NRK Telemark, NRK Møre og Romsdal og Radio Ålesund. Musikken til KitFai har også blitt brukt i NRK-serien Unge Lovende.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:00
  • Kitfai går på kl. 20.30
  • Konserten starter kl. 21:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen