Luftforsvarets musikkorps – Sinatra
torsdag 3. november
19:30 (Dørene åpner kl. 19.00)
Pris: Ordinær: 300,- + avgift, student/pensjonist/forsvarsansatt: 225,- + avgift
Billetter

Velkommen til ekte croonerkonsert med Norges fremste Sinatra-tolker og byens største band! Det garanteres Sinatra-låter i kjente, så vel som i nye og dristige, arrangementer, samt småfrekke historier og gøyal kuriosa.

Sinatra er kjent som det 20. århundrets største vokalist og entertainer. Han hadde en imponerende produksjon og flere av hans låter er blitt udødelige. Den vokale styrken han oppøvde, kombinerte han med en intuitiv sans for jazzens timing og improvisasjon. Sinatra på sitt beste er mer jazz enn pop, han var også kjent som «The Voice», «The Sultan of Swoon» og «Chairman of the Board».

Dirigent: Lars Erik Gudim

Vokalist: Ingar Kristiansen

Luftforsvarets musikkorps

Ingar Kristiansen har fått renommé som Norges største Sinatra-tolker, men han er først og fremst en mann som groover og ruver i crooner-sjangeren. Han er hyppig brukt av ulike ensembler rundt i landet.

Lars Erik Gudim er Forsvarets musikk sin egen «husdirigent» og arrangør. Han har dirigert og arrangert de fleste av de større rytmiske konsertene for Forsvarets musikk.

Luftforsvarets musikkorps er Trøndelags eneste profesjonelle korps og består av 27 blåsere og slagverkere. Korpset er kjent for sin allsidighet og lekenhet i tillegg til musikalsk briljans.