Luftforsvarets musikkorps: Oksen Ferdinand og militærkorpset
lørdag 22. oktober
11:00 (Dørene åpner kl. 10:30)
Pris: 100,- + avg.
Billetter

Bli med når den fredselskende oksen Ferdinand møter militærkorpset!

Oksen Ferdinand er ikke som andre okser, han elsker blomster og varm sommervind i pelsen. Og han elsker musikk! Det gjør egentlig alle kyr, men det er det ikke alle menneskene som vet. Når de andre oksene skal ut for å slåss på tyrefekterarenaen, så vil Ferdinand heller lukte på blomstene og høre på musikken fra militærkorpset. Men hva skjer når en jålete matador og en liten humle leder Ferdinand på ville veier?

Dirigent, musiker og teaterinstruktør Berit Cardas har laget flere prisbelønte konsertforestillinger for barn basert på klassisk musikk. Hun er fiolinist og spiller til vanlig i Vertavokvartetten i tillegg til å være en populær foredragsholder i formidling til barn. Hun har samarbeidet med Kork, Bergen Filharmoniske orkester og Oslo Filharmonien ved flere anledninger. Dette er Cardas’ første prosjekt sammen med Luftforsvarets Musikkorps.

Luftforsvarets musikkorps er kjent som det lekne korpset. De har laget flere konsertproduksjoner for barn som har blitt tatt godt imot av et trofast publikum. «Oksen Ferdinand og militærkorpset» ble produsert høsten 2021 og spilles for Den kulturelle barnehagesekken og Den kulturelle skolesekken høsten 2022.


  • Sittende konsert
  • Målgruppe: 3 – 10 år.
  • Dørene åpner kl. 10:30
  • Konserten starter kl. 11:00

→ Praktisk info på Byscenen