Live at Byscenen: Dex Carrington m.fl
onsdag 17. desember
20:00 (Dørene åpner 19:00)
170/220,- + avg
Billetter

Humormesteren Dex Carrington erstatter Stian Blipp!Desverre så har Stian Blipp måttet avlyse sin opptreden, men Dex stepper inn og vi er overbevist om at han klarer å fylle tomrommet!
Har du allerede kjøpt billett skal du nå ha mottatt en mail om hvordan du kan få refundert kjøpet ditt om du fortsatt ønsker det.

Vi er meget stolte av å presentere:
Dex Carrington
Magne Køste
Ole Soo
Pete Johansson

Dørene åpner kl. 19.00
Showstart kl. 20.00
Bill. pris kr 220/170,- + avg
18 år leg. plikt

Dansing, vitser, beatboxing, underholdning, underholdning, underholdning.. Dette er bare noen av kvalitetene som er omfattet av denne paraplyen av morro!

Dex Carrington
Dex er nok best kjent fra reiseprogrammet ‘Dexpedition’ på MTV og VGTV, samt ”Horgasm” ”Dex does the Gumball” og ”The Dex Games” på ESPN hvor han dekket sportsarrangementet X-games. 

Før han reiste rundt med galskapen sin, fikk han sitt kreative utløp på livescenen med sine absurde tekster og jordnære galskap.
Han har tatt sitt publikum med storm, og han har skumle planer om å forføre flere, 
med sin humor, sprøhet og en deilig porsjon sjarm.

Magne Køste
Magne er en lokal komiker med glimt i øyet, en stabil mann som skal lose oss gjennom kvelden med sine kjappe observasjoner, dialekter og morsomme karakter! Det er på tide at Magne får vist oss at han håndterer stillingen som kaptein og derfor har vi i Standup Nidaros gitt han roret og lar han ta styringen! Vi gleder oss!

Ole Soo
Ole er kveldens andre bidrag fra Bergen, og hvilket bidrag det er! Ole er en meget morsom mann med erfaring fra scener i hele Norge. Han er en fast gjenganger på Latter i Oslo, noe som er et kvalitetsstempel i seg selv.

Pete Johansen (CAN)
Pete er en meget morsom mann fra Canada som tar turen til Norge for å gjøre noen få jobber, da er vi en av klubbene som får gleden av å ta i mot Pete! Dette blir veldig spennende og vi gleder oss, og det har dere all grunn til. Han har dukket opp på Comedy Central og National Lampoon produksjoner for å nevne noe.