Live at Byscenen: Arnt Finésse, Lars Berrum m.fl
lørdag 3. oktober
20:00 (Dørene åpner kl 19:00)
170,-/220,- + avg
Billetter

Arnt Finèsse
Kevin Kildal aka Arnt Finésse har hatt stor suksess den siste tiden med sin aggressive humor på snapchat, det du ser på snap er korte versjoner av lengre biter du får høre på standupscenen. Ikke for de med sterke moralske kompass. Her er det ikke lett å si hva vi kan forvente oss,men at det blir morsomt – det kan vi trygt si!

Lars Berrum
Han er en av de mest innovative stand up-komikerne i Norge. Han har raskt etablert seg som en uforutsigbar komiker som elsker å overraske, noe publikum setter stor pris på. Han pusher stadig stand up-formatet og publikum opplever å le av ting de ikke har hørt eller sett tidligere på en norsk stand up scene.

Halvor Hjellum
Halvor er allerede elsket av publikum, til tross for hans unge alder og relativt nye rolle i stand up-miljøet! Han har allerede gjort stor suksess på scener rundt om i landet, og det på rekordtid. I 2014 ble Halvor kåret til både «Standup Deluxe- mester» på standupfestivalen i Oslo og årets Skjemtegauk. En pris som kan skilte med tidligere vinnere som Stian Blipp, Vidar Hodnekvam, Christer Torjussen og Henrik Thodesen. Med naturlig sceneautoritet og sjarmerende fremtoning får Halvor publikum i alle aldre til å vri seg i latter.

Magne Køste
En komiker fra Trondheim med glimt i øyet og treffsikre observasjoner av dagligdagse situasjoner.Magne Køste får deg til å le av det du ikke visste var morsomt. Med sin rolige og tilbakelente stil samt kjappe observasjoner, dialekter og morsomme karakterer høster han stadig latter og applaus fra sitt publikum. Har vært på pallen samtlige år «Trondheims morsomste» har gått av stabelen, 24 september gikk han av med seieren i samme kåring!

Dørene åpner kl 19.00
Showstart kl 20.00
18 år leg. plikt

På Alma’s restaurant i underetasjen er det mulig å spise før show. Med billett til dagens show får du 10% på all mat. For bordreservasjon ta kontakt på telefon 907 50 336.