Lissie – Solo & Akustisk (Ekstrakonsert)
mandag 8. oktober
20:30 (Dørene åpner kl. 19:30)
Pris: 400,- + Avg.
Billetter

EKSTRAKONSERT: Lissie – Solo & Akustisk

Lissie elsker Norge og vi elsker Lissie! Og det har vi fått bevist med utsolgt bandkonsert på Byscenen 13. oktober!

Vi er veldig fornøyde med å ha klart å få på plass en helt spesiell ekstrakonsert – mandag 8. oktober kommer Lissie til Byscenen. Det blir sittende konsert, og Lissie stiller alene på scenen for en nedstrippet, helakustisk aften. Dette vil du ikke gå glipp av!

Lissies nyeste album, «Castles» kom ut i mars, så det blir med et rimelig ferskt album i bagasjen hun nå legger turen til Norge på nytt. Albumet, som for det meste er skrevet i Lissies nye hjem i nordvest Iowa, representerer en spirituell og musikal utvikling; det er et portrett av en artist som alltid har vært på flyttefot, og som nå endelig har skapt seg et permanent hjem, og en mulighet til å få pusten tilbake og reflektere.

Siden braksuksessen med debutalbumet «Catching A Tiger» i 2010 og oppfølgingsalbumet ”Back to Forever” fra 2013, har det gått slag i slag for den vevre jenta med den store stemmen, og hun har raskt blitt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock.

Dørene åpner kl. 19:30

Aldersgrense: 18 år

NB: Sittende konsert – Først til mølla!