Leprous + support: Fixation
lørdag 30. april
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 370,- + avg.
Få billetter
Tilbake i Trondheim for første gang på nesten syv år!
I en sjanger der det er vanskelig å skille seg ut har Leprous inntatt en tydelig posisjon, og er i dag å anse som blant de mest aktuelle bandene i verden innen prog rock og metal.
Leprous er kjent for sin stemningsfulle blanding av polyrytmiske spor, melankolske atmosfærer, melodisk vokal og stikkende tekster samt å alltid fornye seg på en innovativ måte som ingen band kan sammenlignes med.
Ikke gå glipp av denne kvelden!🔥
Support: Fixation
Fixation utfordrer sjangre og kombinerer metalcore med rock, post metal, elektroniske elementer og dynamiske melodiøse synther. Musikken består av harde fengende gitarriff, eksepsjonelle vokalpresentasjoner og tunge bassrytmer som skaper en berg-og-dal-bane av melankolsk aggresjon. Med brutalt ærlige tekster og en forfriskende tematisk innpakning som både er samfunnskritisk og dagsaktuell, skaper Fixation musikk som resonerer med en hel generasjon, og ikke kun fans av en spesifikk sjanger.
Bandet slapp sin debut EP Global Suicide sommeren 2020, med stor suksess, imponerende respons og svært gode anmeldelser både her hjemme og internasjonalt. «Her er det så mye talent at det nesten er rørende, og for en vokalist dette bandet har i Jonas Hansen! Det er rett og slett en åpenbaring. Makan!» – Metal Hammer, NO. De var ikke alene om å være imponert;  «Global Suicide” er rett og slett en imponerende debut av Fixation, og hadde dette vært et fullverdig album ville den mye mulig ha nådd palleplass når lista over årets album» . Norway Rock Magazine.
Høsten 2021 fikk bandet muligheten til å spille konserter igjen og var å se på blant annet By:Larm-, Musikkfest- og Rockstream festivalen. De ble referert til som “årets mest lovende rockeband på by:larm” av Dagsavisen, ogmusikknyheter.no gav opptredenen 9/10.
17. November 2021, slapp Fixation singelen “Stay Awake”, som skapte stor oppmerksomhet rundt bandet i utlandet. «It’s a huge sound from a band that’s going to be absolutely massive” Kerrang Radio (UK). Kerrang! Radio var ikke de eneste som var på ballen og både BBC Radio1 Rock Show med Daniel P. Carter (UK), BBC Radio1 “Hottest Records of the Week” (UK) og Kaaoszine (FIN) blant mange andre plukket opp låten. De ble også trukket frem I spalter om de mest lovende internasjonale nykommerne av blandt annet Kerrang! Magazine “Now Hear This” og Metal Hammer Tyskland “Spot on”.

  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20.00
  • Support går på kl. 21.00
  • Leprous går på kl. 22.00

Praktisk info & smittevern på Byscenen