kvelertak [ekstrakonsert]
torsdag 13. oktober
21:00 (Dørene åpner kl 20:00)
320,- + avg
Billetter

Yes! Ekstrakonsert!
PRTLVX 20:30
THE DOGS 21:15
KVELERTAK 22:20

Og for de som synes kvelden ennå er ung så blir det nach nede på Boxer med fotoutstilling og selveste Kvelertak som DJ’s.

vel møtt!

 

 

Norges største og beste Rockeband – Kvelertak, er tilbake i slutten av 2016 for å presentere nytt materiale til folket!
Helt fra starten har karusellen rullet fortere og høyere for Kvelertak. De har fått hele 3 spellemannspriser for sine to kritikerroste album.
De har turnert konstant verden over med egne headliner shows, eller turnert med storheter som Metallica, Mastodon, Gojira, High on Fire og Converge for å nevne noen. De har også varmet opp for Foo Fighters, Iron Maiden og Kiss på store arena shows her hjemme. Dave Grohl er selvuttalt stor fan av bandet.
Sist de var på Norgesturne solgte de ut mer eller mindre alle konsertene på turneen, og hvem glemmer vel sist runde på Byscenen med det første...
Kvelertak debuterte i 2010 med sin perfekte miks av metal, punk og hardrock. De ble hyllet av både kritikere og publikum, noe som gjorde at forventningene var skyhøye før slippet av oppfølgeren ”Meir”. Bandet infridde forventningene så det holdt, og fikk terningkast seks i Dagbladet, Aftenposten og Dagsavisen m fl.

Med Kvelertak blir det, uten unntak, tett, svett og ekstatisk stemning. Bandet ser frem til å komme til Trondheim og Byscenen igjen.

Aldersgrense 18 år