KlubbPstereo: TJO & Kristoffer Lo
lørdag 22. august
00:15 (Dørene åpner 23:00)
250,- / 150,- (+ avg)
Billetter

Når lysene slukkes på Marinen er natta ennå ung! Sammen med hele byens beste scener byr vi på et omfattende klubb- og konsertprogram, med rabattert inngang for deg med festivalpass. Hold deg også oppdatert på festivalens hovedprogram på www.pstereo.no.

2013 fikk Kristoffer Lo (Highasakite) i oppdrag å skreddersy et bestillingsverk for urframføring under Moldejazz 2014. I år gjenskaper Lo og Trondheim Jazzorkester praktverket på Byscenen, og markerer i samme slag plateinnspillinga av verket.

Lo fikk frie tøyler da bestillingsverket skulle komponeres, og valgte flere av landets dyktigste musikere til å bidra til verket. Det hele resulterer i et utpreget personlig samarbeidsprosjekt, hvor en av Trondheims beste multiinstrumentalister virkelig får utspilt sitt potensiale og lage musikk han selv liker.

Kristoffer Lo har bakgrunn som tubaist og gitarist, og medvirker i band som i Highasakite, YODOK III og Pelbo, og musikk-feinschmecker Audun Vinger gikk så langt som å kåre Lo til årets norske musiker i 2014, og mye tyder på at 2015 ikke blir noe dårligere! Nå slipper de, i tråd med bestillingsverket og det fortsatte samarbeidet, debutplata «Savages».

Highasakite-vokalist Ingrid Helene Håvik, fiolinist Ola Kvernberg, The Fjords-frontfigur Petter Vågan og Motorpsycho-trommis Kenneth Kapstad er blant noen av mange navn som sammen med Trondheim Jazzorkester utgjør Los scenepartnere, hvor lys- og visualskunstner Pekka Stokke skal sette sitt visuelle preg på opplevelsen.

Dette kan du ikke gå glipp av!

Cc 250,- + avgift, 150,- + avgift med festivalpass.