KlubbPstereo 2021: Tungtvann
lørdag 27. november
22:00 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 350,- + avg.
Billetter
Tungtvann til KlubbPstereo 2021 på Byscenen!

I 2020 skulle Tungtvann feiret 20 år som plateartister med brask, bram og flere festivaljobber. Det gikk selvsagt som det gikk, og jubileumskonsertene ble på rekke og rad først utsatte ett år, før de ble avlyste – med unntak av festivalen Bakgården, som gikk av stabelen i Harstad august 2021 – under gjeldende covid-restriksjoner.

Disse restriksjonene er som kjent utgått og parkert med gjenåpningen av landet nå i høst, og konsertplanene er såklart støvtørket og blåst liv i!

I første omgang er vi stolte og glade for å kunne invitere til en runde reale førjulskalas i utvalgte byer, der vi flytter oss inn fra festivalscenen til noen av våre absolutte favorittlokaler. Trondheim! Oslo! Bodø! Tromsø!

Å du hildrande du, som vi gleder oss! Blodtrimmet maskineri, sultne på mer, og klare for å lage fest sammen med dere! Gamle sanger om igjen, så klart, men nå med en pondus vi bare kunne drømme om da de ble laget! Lyd, lys, julegløgg! Beistet er tilbake, med andre ord – håper vi ses!

KLUBBPSTEREO 2021
Lørdag 27. november inviterer Pstereo alle konsert- og klubbgjengere ut i Trondheim for revitalisere konsertfølelsen, moshteknikken og danseføtterne på åtte forskjellige scener/klubber i Trondheim. Billetter kjøpes på din lokale scene/klubb, og arrangementet er støttet av Trondheim kommune og Trøndelag fylkeskommune. Mer info finnes på pstereo.no/info/klubbpstereo ❤️
KlubbPstereo 2021 arrangeres i samarbeid med og støttet av Trondheim kommune og Trøndelag fylkeskommune.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Konserten starter kl. 22:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen