KlubbPstereo 2021: Tungtvann (Special Guests: Fremmed Rase + Support: Tung Som En Trønder)
lørdag 27. november
22:00 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 350,- + avg.
Utsolgt
Tungtvann til KlubbPstereo 2021 på Byscenen! …og de har med seg selveste Fremmed Rase som special guests, og support fra den ferske trønderrap-hyllesten Tung Som En Trønder!

I 2020 skulle Tungtvann feiret 20 år som plateartister med brask, bram og flere festivaljobber. Det gikk selvsagt som det gikk, og jubileumskonsertene ble på rekke og rad først utsatte ett år, før de ble avlyste – med unntak av festivalen Bakgården, som gikk av stabelen i Harstad august 2021 – under gjeldende covid-restriksjoner.

Disse restriksjonene er som kjent utgått og parkert med gjenåpningen av landet nå i høst, og konsertplanene er såklart støvtørket og blåst liv i!

I første omgang er vi stolte og glade for å kunne invitere til en runde reale førjulskalas i utvalgte byer, der vi flytter oss inn fra festivalscenen til noen av våre absolutte favorittlokaler. Trondheim! Oslo! Bodø! Tromsø!

Å du hildrande du, som vi gleder oss! Blodtrimmet maskineri, sultne på mer, og klare for å lage fest sammen med dere! Gamle sanger om igjen, så klart, men nå med en pondus vi bare kunne drømme om da de ble laget! Lyd, lys, julegløgg! Beistet er tilbake, med andre ord – håper vi ses!

Special Guest: Fremmed Rase
Fredag 17.september slapp Fremmed Rase sin nye singel Ikke Føkk Med Fremmed Rase i alle digitale kanaler, men også på god, gammeldags kassett. Låta er knallhard, som tittelen antyder, og vekker klare assosiasjoner til gruppas rap-helter fra starten av 90-tallet.  Her får du Roland TR-808 og Jupiter-8 i kombinasjon med trønderrap og en scratcheoppvisning uten like fra trioens faste DJ Dekstra Large. Sist men ikke minst får du et par særdeles bredbente riff og gitarsoloer av ingen ringere enn Skjalg Raaen.

Fremmed Rase har stått på scenen bortimot kontinuerlig siden 1997, og det er ser ikke ut til å være noen ende på det. Kan det tenkes at den første trønderske rapgruppa av betydning også blir den siste? Trioen var sist plateaktuell i 2017 da de slapp EP’en No Snakke Vi! på egen label. Releasekonserten fylte Byscenen i Trondheim til bristepunktet, og låta Premiestutan gikk rett inn på topplista over gruppas mest populære låter. Siden den gang har Fremmed Rase pumpet ut både vinylplater og kassetter, reissues av gamle obskure utgivelser, og sørget for å holde den trønderske hiphop-arven i live. Ingen over – ingen ved siden. 

Support: Tung Som En Trønder

Heffy Belugas ‘Tung Som En Trønder’ er en Trøndersk hyllest av tung, schtøgg og leken rap fra de siste 20 årene i et samarbeid med Trondheimsbaserte rappere som Nicnuggets, Oppkast Ala Kart, Tarjei26, Grim Pil og Smaapeng. Harde 808s, skitne trommebrekk, samples og synther fra en annen verden er stikkord man sitter igjen med fra denne 11-spors mixtapen.

Nicnuggets, Oppkast Ala Kart, Tarjei26 og Jünger kommer til Byscenen lørdag 27. November i toppform og smågodtposen full av tjukke assorterte bangers!

KLUBBPSTEREO 2021
Lørdag 27. november inviterer Pstereo alle konsert- og klubbgjengere ut i Trondheim for revitalisere konsertfølelsen, moshteknikken og danseføtterne på åtte forskjellige scener/klubber i Trondheim. Billetter kjøpes på din lokale scene/klubb, og arrangementet er støttet av Trondheim kommune og Trøndelag fylkeskommune. Mer info finnes på pstereo.no/info/klubbpstereo ❤️

KlubbPstereo 2021 arrangeres i samarbeid med og støttet av Trondheim kommune og Trøndelag fylkeskommune.


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Konserten starter kl. 22:00

Praktisk info & smittevern på Byscenen