Jazzfest: Klangen av Hoem
søndag 14. mai
16:00 (Dørene åpner kl. 15:15)
Pris: 450,- / 350,- (Jazzfest-venn)
Billetter
”En forestilling for minnebøkene” ble det kalt da Ine Hoem og Erlend Skomsvoll med orkester hyllet Ines far, forfatter Edvard Hoem for et utsolgt Bjørnsonhuset i forbindelse med hans 70-årsdag under Moldejazz i 2019.
”Klangen av Hoem” speiler Edvard Hoems lange forfatterskap som sangtekstforfatter i samarbeid med ulike komponister. Erlend Skomsvoll har i samarbeid med Ine Hoem plukket ut det beste av det beste, og arrangert dette ut for orkester. Alt Edvard Hoem har skrevet har en unik klang over seg og dette har Erlend Skomsvoll videreformidlet gjennom arrangementene han har skrevet til blant annet låter av Henning Sommerro, Håkon Berge, Kurt Weill og Jo Skaansar. Jazz møter vise møter salme møter improvisasjon, spilt av et stjerneorkester bestående av noen av Norges mest innovative musikere. Når vi i tillegg får strykekvartetten Oslo Strings blir vakre Byscenen en perfekt ramme for denne festforestillingen

Erlend Skomsvoll – piano og arrangementer

Edvard Hoem
Ine Hoem – vokal
Trygve Fiske – bass
Håkon Mjåset Johansen – trommer
Birger Mistereggen, perkusjon, munnharpe m.m.
Martin Myhre Olsen, Hanna Paulsberg/Elisabeth Lied Trøen/John Pål Inderberg, saxofoner
Oslo Strings: Ragnhild Lien/Lise Voldsdal/Isa Caroline Holmesland/Kaja Fjellberg Pettersen.

”Skomsvoll maktet på sitt særegne vis å videreformidle Edvard Hoems fantastiske sangskatt med datter Ine Hoem som strålende vokalist foran et fantastisk orkester…” Romsdals Budstikke, terningkast 6.

«Festkonserten i anledning Edvard Hoems 70-årsdag ble en klangfull opplevelse. Det sørget et fantastisk ensemble for anført av Hoems datter Ine på vokal og Erlend Skomsvolls lekne og mektige arrangement.» – Tidens Krav.


  • Sittende konsert
  • • Aldersgrense 18 år.
  • Vi praktiserer vergeskjema, se mer på www.jazzfest.no
  • Gå inn på www.jazzfest.no og meld deg inn som Jazzfest-venn for å få rabatt på Jazzfests konserter!