Kari Rueslåtten
lørdag 23. september
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 280,- + gebyr
Billetter

Kari Rueslåtten er kjent for sin enestående vokal, og har utviklet et unikt melankolsk uttrykk innenfor alternativ folk-pop.  

Konsertene med Kari Rueslåtten har en helt egen nerve. Kontrasten mellom den vakre, klokkeklare stemmen og det stemningsfylte lydlandskapet hun beveger seg i, gjør konsertopplevelsen til noe utenom det vanlige, som bare må oppleves.

Hun har de senere årene turnert mye, både i Norge og utlandet, og med sin stemme, sin musikk og sitt vesen trollbinder Kari Rueslåtten de fleste på sin vei. Dette er noe som også omtalene av konsertene understreker:

“Det er bare å lukke øynene og la seg forføre.”

“Kari Rueslåtten har en stemmeprakt som er få forunt.”

“Kari Rueslåtten stengte den vakre sommernatta ute, og skapte mørk trolldom”

 ”Et enestående comeback” var Dagbladets vurdering da hun kom tilbake til musikkscenen i 2013 etter noen års pause. Siden det har hun vært produktiv med flere kritikerroste utgivelser. Hun er nå ute med singlene Chasing Rivers & Spellbound,  25. august feires 20 års-jubileet for hennes første soloalbum med nytt album – «Silence Is The Only Sound» –  det sjuende i rekken.

Kari Rueslåtten sin unike stemme har ellers ført henne inn i samarbeid med så forskjellige artister som Tuomas Holopainen fra Nightwish og vår egen legende Åge Aleksandersen.

Det er med både nytt og gammelt materiale hun nå legger ut på releaseturne. Først i Norge, så en runde i Europa før hun igjen setter kursen mot Latin-Amerika der Kari Rueslåtten har et stort publikum. Kari tar publikum med på en ferd gjennom et lydlandskap der hun alltid er på søken etter det vakre i mørket. Og det finner hun.

Velkommen på konsert!

Dørene åpner kl. 20:00

Aldersgrense 18 år